מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבר תלישה בזרת יד שמאלגיא30/07/2012
שלום רב
אני גיטריסט ובנגינה מאמץ ומותח את אצבעות יד שמאל
מזה חודש וחצי שאני סובל מכאבים בזרת יד שמאל
בצילום רנטגן נאמר שיש לי :
שבר תלישה (ישן ככל הנראה )בבסיס גליל קריבני , פרט לכך ללא ממצא פתולוגי
האורטופד אמר לי שלא צריך קיבוע , שאני יכול להפעיל את היד ושלח אותי לריפוי בעיסוק .
אני עדיין לא מנגן , ומרגיש שאם אני מקפל או מותח את הזרת כואב
( כשעשיתי תרגילי פיזיותרפיה - מתיחות ליד , המצב החמיר .
מה דעתך ? האם באמת אין צורך בקיבוע ? מה לעשות ?
בתודה מראש
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר תלישה בזרת יד שמאל - תגובה
ד``ר דן הוט30/07/2012אם לא ידוע על טראומה, הגיוני יותר שמדובר בתהליך דלקתי עם הסתידות. בכל מקרה ללא בדיקה וצילום קשה לי לחוות דעה בצורה רצינית
בברכה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך , הלכתי למומחה לכף י
גיא05/08/2012תודה על תשובתך
הלכתי לרופא מומחה לכף יד
הרופא שלח אותי ל בדיקת emg .
השאלה שלי :אולי בכלל יש לי דלקת בשריר /גיד ? כדי לראות אם יש דלקת איזה צילום עושים - אולטרסאונד ? או שאפשר היה לראות אותה בצילום רנטגן שעשיתי ?
אולי עדיף במקרה שלי לעשות קודם אולטרסאונד לפני emg ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך , הלכתי למומחה לכף י - תגובה
ד``ר דן הוט05/08/2012שמח שבחרת ללכת למומחה לכירורגיה של היד. מניח שהוא המליץ על הבירור המתאים ושיתקדם בהתאם להגיון הרפואי בהתאם לממצאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)