הרגשתי כאב חד ביד

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• הרגשתי כאב חד ביד
    גל
    06/02/2025

שלום, לפני מס' שבועות בעת שרחצתי ידיים הרגשתי פתאום בכאב חד באצבע של יד שמאל (בבסיס האמה). בפעם השנייה שרחצתי את הידיים שוב הופיע הכאב, וזה ממש הרגיש כמו שוק חשמלי. בהמשך זה הלך והחמיר והרגשתי כאבים ביד בכל מיני פעולות שעשיתי עם היד. לפני יומיים זה הגיע לשיא שקמתי בבוקר וגיליתי שאני לא יכולה להשתמש ביד בכלל. גם שבטעות החזקתי ביד משהו זה ישר נפל מרב כאב. כעת חל שיפור משמעותי אבל אני חוששת שזה יחזור ואני מודאגת שאני לא יודעת ממה זה.
    עשיתי היום בדיקת EMG ביד השמאלית אבל היא יצאה תקינה לחלוטין - ללא עדות ללכידה של עצב מדינאוס או אולנריס וללא עדות לרדיקולופתיה צווארית משמאל.
    אם הבדיקה תקינה, מה עוד יש לי לעשות? אני מרגישה מיואשת ולא יודעת מה עוד אפשר לעשות.
    ממה זה יכול לקרות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשתי כאב חד ביד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

עדי מור
    07/02/2025

שלום, אין לי כ"כ כיוון. צריך ללכת ולהבדק. זה יכול להיות מהצוואר, יכול להיות גם סתם מצב תקין בתנוחה קיצונית שמגרה עצב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו