ניתוח התעלה הקרפלית +גנגליון

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• ניתוח התעלה הקרפלית +גנגליון
    שוש
    06/02/2013

שלום
    לפני כ- 3 חודשים עברתי ניתוח בכף יד +גנגליון ביד שמאל,מזה 3 חודשים אני סובלת מבצקות דלקת (הבצקת נעלמה לאחר קבלת אנטביוטיקה) הצלקת עדיין פעילה מגבלה באגודל ,קושי במתיחת כף היד אני מרגישה הידבקויות של העור ויש לי קושי לפתוח את כף היד,בעבר עברתי ניתוח כף יד ימין ההחלמה ארכה כחודשיים,האם יתכן שההחלמה כל כך ארוכה מה עלי לעשות ,אני עדיין בהחלמה בבית .אודה על תשובתכם יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח התעלה הקרפלית +גנגליון - תגובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    06/02/2013

ממליץ שתחזרי למנתח שלך שיפנה אותך לריפוי בעיסוק
    נראה שאת מסוג החולים המחלימים לאט לצערי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שוש
    06/02/2013

שלום לך ותודה על התשובה המהירה ,אצל המנתח כבר הייתי ונמסר לי ע"י שלעמים זה לוקח גם חצי שנה ,כמו כן אני כבר חודש וחצי נמצאת בפיזיותרפיה ואין שינוי.
    מה שמדאיג אותי זה הכחלון בכף יד והאצבעות אין זרימת דם .
    תודה והמשך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שוש
    06/02/2013

שלום לך ותודה על התשובה המהירה ,אצל המנתח כבר הייתי ונמסר לי ע"י שלפעמים זה לוקח גם חצי שנה ,כמו כן אני כבר חודש וחצי נמצאת בפיזיותרפיה ואין שינוי.
    מה שמדאיג אותי זה הכחלון בכף יד והאצבעות אין זרימת דם .
    תודה והמשך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח התעלה הקרפלית +גנגליון - תגובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    06/02/2013

תשקלי להבדק ע"י מומחה נוסף בתחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו