מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הולכה עצבית e.m.g.שרה16/09/2013
תוצאות בדיקת הולכות: חביון דיסטלי גבולי במדיאן מוטורי ימין.
הולכות תקינות במדיאן סנסורי דו-צדדי, מוטורי שמאל.
הולכות תקינות באולנר מוטורי וסנסורי דו-צדדי.
חביון גל f תקין ואולנר דו-צדדי(גובה 168 ס""מ)
תוצאות בדיקת מחט: דו צדדי- אין פעילות ספונטנית, גיוס מלא, יחידות תקינות.
לסיכום: תסמונת התעלה הקרפלית מימין בצורה גבולית.
אין עדות מעבדתית לפגיעה שורשית c8-t1 דו-צדדי.
אבקש לדעת מה התשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולכה עצבית e.m.g. - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט16/09/2013התשובה היא כפי שכתוב בבדיקה
יש תסמונת תעלה קרפלית בצורה גבולית
יש צורך לשלב את תוצאות בדיקה זו עם הבדיקה הגופנית שלך ע"מ לוודא שיש מתאם בין הבדיקה הגופנית לבדיקת ה EMG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולכה עצבית E.M.G
שרה30/09/2013למה הכוונה שצריך לעשות בדיקה גופנית ולתאם בין תוצאות הבדיקה? איזה בדיקה גופנית במה זה מתבטא.
שאלה נוספת ב-23/12/12 ביצעתי בדיקה ראשונה ובו התוצאות היו שונות נאמר שקיימת עדות לתסמונת התעלה הקרפלית בינונית דו צדדית, ללא עדות לנזק בשורשים
הצוואריים C-7-8 T-1. הלכתי עם תשובות הבדיקה לרוופא שלי פרופסור שטהל שלמה הוא אמר לי שאני צריכה לעשות ניתוח, מה הנזק שיכול להגרם לי אם לא אעשה את הניתוח, ומה הסיכוי שלו והאם כל זה נובע מפריצת דיסק צווארי ב-C6-7.
אודה לך מאוד על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולכה עצבית E.M.G - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט30/09/2013כפי שכתבתי במכתבי הקודם
אינני עוסק בפענוח בדיקות ואינני מטפל בתוצאות בדיקה אלא בחולה עם תלונות ובעיות , כאשר ה EMG או כל בדיקה אחרת הן בדיקות עזר בלבד
יש צורך לבדקך ולראות מה בדיוק התלונות וממה את סובלת
רק אז ניתן להמליץ על צורך/אי צורך בניתוח וההשלכות של אי ביצוע ההמלצות
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)