שבר ראש רדיוס

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• שבר ראש רדיוס
    א.ק
    20/04/2014

שלום, אני בן שלושים. אתמול בלילה רצתי ונפלתי. הבוקר הלכתי למיון (בעקבות כאבים חזקים והגבלה בתנועה של מרפק שמאל) ובצילום רנטגן ראו שיש לי שבר ראש רדיוס. הרופאה התורנית (שבת) החליטה לשים את היד בסד ולשלוח אותי ל-CT לצורך המשך טיפול וקבעה לי ביקורת לעוד 9 ימים.
    1. האם הCT נועד לדעת האם מדובר בשבר עם תזוזה או ללא? האם רוב הסיכויים שזה שבר מסוג 1 או 2?
    2. האם יכול להיגרם נזק מתשעת הימים בקיבוע של סד (קראתי שבחלק מהשברים מסוג זה חשוב לחזור להניע את המרפק בהקדם)?

תודה,
    א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר ראש רדיוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הCT טרם נעשה. צריך לקבוע דרך קופת ה

א.ק
    20/04/2014

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הCT טרם נעשה. צריך לקבוע דרך קופת ה - תגובה

ד``ר דן הוט
    20/04/2014

אני במרפאה ביום רביעי. תוכל להגיע עם הצילומים. אם צריך נבצע ct דרך המיון באופן דחוף

בברכה

דר׳ הוט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הCT טרם נעשה. צריך לקבוע דרך קופת ה - תגובה - תגובה

ד``ר דן הוט
    20/04/2014

כמפורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קביעת תור

א.ק
    20/04/2014

כתבתי לך מייל. כיצד ניתן לקבוע תור ליום רביעי (לא עונים בשירות התורים במרפאתך)? והאם יש לך הסדר עם קופ"ח מאוחדת?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו