מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרע בTFCCדניאל07/01/2015
שלום!
בערך באוקטובר נפצעתי בכדורגל בשורש כף יד ימין כשעמדתי בשער ופגע בי כדור חזק. בנובמבר הרגשתי שאין שיפור בכאב והלכתי לאורטופד, הפנה אותי לMRI, והנחה אותי לשים סד קיבוע ליד.
עשיתי לפני כשבוע MRI והתוצאה:
"מאחז הTFCC על פני הפובאה נראה מעט בצקתי ובלתי סדיר אך ללא קרע מלא, קיים חשד גבוה לקרע של המאחז האולנרי על פני הסטילואיד בחלקו הדורסלי של ה-TFCC.
סיכום: חשד גבוה לקרע בTFCC על פני הסטילואיד האולנרי במיוחד באספקט הדורזלי."
הרופא אמר לי שאין איך לשפר את המצב מלבד הכנסת מצלמה זעירה ותפירת הקרע אם יש, והפנה אותי למנתח בתל השומר לשמוע את דעתו.
בקשר לסד הוא אמר שזה לא למטרת שיקום אלא נטו כדי למנוע כאב.
אני עדיין עם הסד ולא יודע לחלוטין מה המצב של הכאבים.. כי אני נוטה לתת לאיזור לנוח ולא רוצה לשחק איתו יותר מדי..
מה דעתך??
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע בTFCC - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט11/01/2015תתחיל להפעיל את שורש כף היד ללא הבד ותראה אם יש כאב.
"התרחקת " מספיק זמן ממועד הפגיעה
במידה ואכן תמשיך לסבול מכאבים הממוקדים לאזור ה"בעייתי" שהודגם ב MRI, כנראה שלא יהיה מנוס אלא לנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)