ציסטה סינוביאלית

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• ציסטה סינוביאלית
    מורן
    02/02/2015

שלום, לפי שבוע עברתי ניתוח להסרת גנגליון בחלק הגבי של מפרק כף היד ,אך במהלכו התגלו לעומק המפרק ׳רסיסים׳ של מה שכונה ע״י המנתחתז synovial cyst- במהלך הפעולה הוסבר לי בכלליות שמדובר כנראה בציסטה שהתפוצצה ושרידיה נשארו חופשיים במפרק.
    מהו ההבדל בין הציסטה הסינוביאלית לבין גנגליון, הן מבחינת הרכבן והן מבחינת סיבות להיווצרותן, והאם ישנם סיכויי הישנות גדולים יותר למי מהן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה סינוביאלית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי ההבדל

מורן
    02/02/2015

תודה רבה על הקישור!
    עדיין לא הצלחתי להבין, גם מהכתוב בלינק הנ״ל, את ההבדל בין הציסטות. כפי שחשבתי- מדובר למעשה באותו הדבר, ולכן לא ברור לי מדוע ציינה הרופאה המנתחת בפניי (וכן כתבה בסיכום הניתוח) כי נראה שמדובר היה בציסטה סינוביאלית, לעומת(!( האבחנה ל- ganglion cyst.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ההבדל - תגובה

ד``ר דן הוט
    02/02/2015

אני חושב שאת צודקת, אם תעהירי לי במייל את הסיכום אולי אוכל להבין את כוונת המשוררת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו