מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צלקת נוקשיתיהודה11/03/2015
שלום
אני כשנה לאחר ניתוח לתפירת עצב אולנרי
לאחר שנחתכתי מסכין
בזמן האחרון יותר ויותר מפריע לי הצלקת שנמצאת ביד
אשר נגרמה כתוצאה מהחתך,היא נוקשית מאוד
וגם כל פעם למשל שמשהו נוגע בצלקת (למשל כשאני קושר שרוכים של נעליים וכו') אני מרגיש זרמים מציקים בצלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת נוקשית - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט12/03/2015שלום רב
כדאי להיבדק ע"י מומחה בכירורגית כף יד
ייתכן ומדובר בנוירומה באזור החתך (גוש קטן הגדל מקצה העצב החתוך וגורם לכאב מקומי ורגישות)
כמו כן ייתכן ויש מקום לטיפולי צלקת במסגרת ריפוי בעיסוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
יהודה12/03/2015"ייתכן ומדובר בנוירומה באזור החתך (גוש קטן הגדל מקצה העצב החתוך וגורם לכאב מקומי ורגישות)"
במידה והלכתי למומחה כף יד,והוא מאשר את מה שרשמת
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
יהודה12/03/2015במידה ויש לי נוירומה באזור החתך
איזה טיפול רפואי צריך לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט12/03/2015ניתוח לכריתה שלה וקבירת קצה העצב ברקמה באזור (יש מס' אופציות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יהודה12/03/20151) האם לדעתך זה נוירומה ?
2)אפשר לקבל פרטים על ניתוח שכזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט13/03/2015אתה מוזמן לתאם תור לאחת ממרפאותיי ולדון בנושא לאחר בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)