כאבים בכף היד כתוצאה מנגינה בגיטרה

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף היד כתוצאה מנגינה בגיטרה
    :)
    03/06/2015

שלום :)

אני מנגן כבר כמה שנים טובות אך עדיין יש לי כאבים חוזרים בכף יד שמאל(ולעיתים רחוקות בימין) בכרית כף היד ובאגודל.
    הייתי בטוח שאחרי אימונים הבעיה תיעלם אך לצערי אחרי כמה דקות נגינה האיזור ממש כואב ואני לא יכול להמשיך ולנגן וצריך לתת ליד כמה דקות לנוח.
    בנוסף אני מרגיש שהאיזור המחבר בין האגודל לאצבע מתוח מהרגיל וכואב.

האם הכאב מצביע על בעיה כלשהי?
    איזה תרגילים אני יכול לבצע כדי לפתור את הבעיה או לפחות להקל עליה?

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף היד כתוצאה מנגינה בגיטרה - תגובה

ד``ר דן הוט
    07/06/2015

ובכן...

בד״כ כאבים כאלה נובעים או מטכניקה לקויה (על זה אפשר לעבוד) או מנגינה מוגזמת (אפשר לנגן פחות או לעשות יותר הפסקות) או מבעיה אמיתית (את זה אפשר לבדוק אם תגיע למרפאה)

כדאי להתיעץ עם המורה שלך לגיטרה

בברכה

ד״ר הוט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילים?

:)
    08/06/2015

כרגע אני בלי מורה להתייעץ איתו אבל אשמח לקבל כמה תרגילים לשחרור האיזור אם יש כאלו ותוכלו לקשר אותי אליהם.
    האם הכדור לחיצה קשור לחיזוק האיזור וכדאי לקנות אותו?

תודה על המענה והעזרה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילים? - תגובה

ד``ר דן הוט
    08/06/2015

כדאי לבקש מרופא המשפחה הפניה לריפוי בעיסוק, שם יוכלו לתרגל איתך וכן להמליץ על שיטות להפגת המתח ביד
    כמו כן כדאי להתיעץ עם חברים שמנגנים לגבי האופציה של לקחת כמה שיעורי טכניקה אצל מורה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו