טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחר ששיחקתי כדורגל ותפסתי כדור לא טוב הרגשתי כאב עם נפיחות באצבע כעיקרון אני יכול לקפל אותה כך שזה מונע לדעתי חשש לשבר אבל לא יכול להרים כלום ולא יכול להשתמש בה מכיוון שאני מרגיש כאב חזק מאוד במפרק לדעתי זה נקע כך שאני גם מקבע את האצבע לסד. יש לי כמה שאלות: 1. להערכתם כמה זמן לקוח למצב כזה לעבור ? 2. כמה זמן להמשיך עם הסד לאצבע? 3. האם יש טיפולים בבית שאני יכול לעשות על מנת לטפל בנקע? 4. האם יש חשש שבעתיד זה יחזור ? אדגיש כי עברו כמעט 10 ימים מיום הפציעה שכן היום ניסיתי להוריד את הסד ולאחר כמה זמן הכאבים חזרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד