כאבים אחרי נפילה באמה ובשורש כף היד

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי נפילה באמה ובשורש כף היד
    אני
    24/10/2016

שלום, ביום שישי לפני שבוע ויומיים עפתי ונפלתי על יד ימין. בתחילה הכאבים היו כה עזים שלא הצלחתי להרים את עצמי מהריצפה . נשלחתי לצילומים של כף יד אמה וזרוע שיצאו תקינים ללא עדות שברים. היד נחבשה. מאז הכאבים החריפו ותנועות פשוטות נהיו לבלתי אפשריות כמו סחיטה של סמרטוט סיבוב מפתח והרמת קרטון חלב וכו. הייתי אצל מנתח מומחה כף יד ששלח אותי למיון. במיון הרופא בקושי התייחס . זרק באוויר נו בטח נקע ושלח שוב לצילום כף יד ושורש כף יד שיצאו תקינים ללא עדות שברים. הומלץ על אטופן 400 לעשרה ימים וחבישה. אני כבר ביום החמישי לאטופן והכאבים לא נחלשים ההפך!! תנועות קלות של האמה כואבות מאוד והכאב מתפשט כבר לאזור המרפק והזרוע. האגודל כואבת. אני מתוסכלת לגמרי ביד השניה יש crps . ומדאיג אותי שהיד הזו לא תסבול מאותה תסמונת.
    אודה אם תוכל לכוון אותי במה מדובר ואיך ניתן חהקל על הכאבים ולהחזיר את היד לתפקוד.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דן הוט
    28/10/2016

אין מנוס, צריך לבצע צילום חוזר ולפנות אלינו ליעוץ במרפאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו