שבר לאחר ברכבת פלטינה

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• שבר לאחר ברכבת פלטינה
    שבר לאחר פלנטינ
    21/06/2018

שלום רב ,
    סיפורי הוא כך, נחבלתי בידי בצעירותי ושבר את עצם האולנה שבכף ידי, עם השנים העצם צמחה והתארכה שש מילימטר מעל הצורך שלה, דבר שלא הפריע כלל וכלל אולי תחושה קטנה לא נעימה בעת פעילות ספורטיבית רק בזמן הרמת משקולות כבדים מאוד .
    כרגע ,כעבור שבע שנים נחבלתי פעם נוספת באותה היד ,ושברתי את הראדיוס הדיסטלי לאחר הורדת הגבס נשאר כאבים באיזור האולנה . בעקבות כך עברתי ניתוח לקיצור האולנה .
    לאחר הניתוח דווח שלי שהרכיבו לי פלטינה ביד מתחת לחיתוך , דבר שלא ידעתי עליו קודם, האם זה סימן למשהו לא תקין ?
    *היום כחודש וחצי לאחר הניתוח התגלה בצילום שבר חדש ,ממש באיזור הבורג שמחבר בין הפלטינה ליד, ולא בעצם האולנה . מה הסיבה שדבר כזה קורה ?
    * כתוצאה מהניתוח נפגעה תנועת הסיבוב של של שורש כף יד (כצפוי לטענת הרופאים )
    ונאמר לי שעם הזמן ככל שאנסה יותר תהיה שחיקה של העצמות שאמורות לעשות רוטציה וזה ייסתדר , כרגע נאלתי לעצור את הפזיותרפיה עקב השבר שהתגלה, למשך חודשיים בתקווה שיתחבר , אם לא ינתחו אותי שוב (לדבריו שהרופא)
    מאוד מודאג ומאוד רוצה לחזור לשגרה כמה שיותר ומרגיש שקצת לא נותנים לי תשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר לאחר ברכבת פלטינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    21/06/2018

מקרה מורכב לפורום. מציע שתבדק אצל כירורג כף יד עם הצילומים מההתחלה ועד היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו