מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת בבסיסי האגודלים בידייםחסיה גדיאל12/08/2018
שלום רב.
אני מתאמנת למעלה משנה בסטודיו C, ובכלל מתאמנת כבר בערך מגיל 32. כיום אני בת 57.
יש לי דלקת בבסיסי האגודלים בידיים ושחיקת סחוס. תקופה מסוימת הרמתי משקולות בעצת מדריך בחדר כושר, ולדעתי עשיתי דברים לא נכונים לי ומכאן הדלקת והכאבים.
עשיתי פיזיותרפיה בכמה צורות וטיפולים אלטרנטיביים, ואין כמעט הטבה. הכאבים האלה כבר כרוניים, בערך שנה וחצי.
כאמור, עכשיו אני בסטודיו C ולא בחדר כושר.
בחודשים האחרונים אני חווה כאבים בכתף שמאל, בברך שמאל ובשורשי כף יד שמאל (וגם יד ימין). תרגילי נשיאת משקל מכאיבים לי, והם דבר קבוע בשיעורי הסטודיו.
קפיצות לא טובות לברך, וגם הישענות עליה.
כרגע החלטתי על הפסקה, ואינני מתעמלת כבר חודש+. יש הטבה קלה בכתף, בשאר לא.
האם להמשיך את ההפסקה? האם להפסיק לגמרי להתאמן - אולי אני רק מזיקה? אולי רק לעשות תרגילים מתאימים בבית, והליכות? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט12/08/2018תעברי לשחייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזקים מאימון - שורש כף יד, כתף, ברך
חסיה גדיאל12/08/2018חד משמעית? שאר הדברים יזיקו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר ישי רוזנבלט12/08/2018כנראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)