דלקת בבסיסי האגודלים בידיים

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• דלקת בבסיסי האגודלים בידיים
    חסיה גדיאל
    12/08/2018

שלום רב.
    אני מתאמנת למעלה משנה בסטודיו C, ובכלל מתאמנת כבר בערך מגיל 32. כיום אני בת 57.
    יש לי דלקת בבסיסי האגודלים בידיים ושחיקת סחוס. תקופה מסוימת הרמתי משקולות בעצת מדריך בחדר כושר, ולדעתי עשיתי דברים לא נכונים לי ומכאן הדלקת והכאבים.
    עשיתי פיזיותרפיה בכמה צורות וטיפולים אלטרנטיביים, ואין כמעט הטבה. הכאבים האלה כבר כרוניים, בערך שנה וחצי.
    כאמור, עכשיו אני בסטודיו C ולא בחדר כושר.
    בחודשים האחרונים אני חווה כאבים בכתף שמאל, בברך שמאל ובשורשי כף יד שמאל (וגם יד ימין). תרגילי נשיאת משקל מכאיבים לי, והם דבר קבוע בשיעורי הסטודיו.
    קפיצות לא טובות לברך, וגם הישענות עליה.
    כרגע החלטתי על הפסקה, ואינני מתעמלת כבר חודש+. יש הטבה קלה בכתף, בשאר לא.
    האם להמשיך את ההפסקה? האם להפסיק לגמרי להתאמן - אולי אני רק מזיקה? אולי רק לעשות תרגילים מתאימים בבית, והליכות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    12/08/2018

תעברי לשחייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזקים מאימון - שורש כף יד, כתף, ברך

חסיה גדיאל
    12/08/2018

חד משמעית? שאר הדברים יזיקו לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    12/08/2018

כנראה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו