שורף בכפות ידיים ובכפות רגליים

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• שורף בכפות ידיים ובכפות רגליים
    תמר
    26/09/2018

היי אני תמר
    ליפני כמה ימים התחלתי להרגיש שורף בכפות ידיים ובכפות רגליים ממש כמו שריפה, כמו כוויה (נכוויתי 3 פעמים בחיי ממש רציני, וזו ההרגשה.) וכל האיזור ממש אדום. יש לציין שלא עשיתי משהו ליפני כן, לא נגעתי בחריף או משהו אחר.

יש לציין שליפני שנה וכמה שבועות בדיוק, התחלתי להרגיש נימול ביד ואז זה קרה גם ביד השניה ובאצבעות... הלכתי להמון רופאים, בת חולים, פיזוטראפיסט, הרבה אורטופדים, עשיתי בדיקת EMG, ואף רופא/ה לא הצליחו להעיד על הבעיה.
    יש רופאים ששיערו שזה ביגלל ש:

*. עשיתי המון ספורט קשוח מידי (כי הייתי ליפני בגרות בספורט) = הפסקתי.
    חיכתי תקופה של כמה חודשים במעקב רופאה, שכללה תרופות כמו אדוויל, אדקס...- לא עזר בכלל.

או שרוב הרופאים שיערו שזה בגלל:
    *. שאני בת (עוד חודשיים) 19 ואני בתת משקל, (משקל של -36.9, גובה- 1.52) ויש רופאים שאמרו שהם אינם מוכנים לטפל עד שאני יעלה במשקל.
    נסתי לעלות במשקל והאחות מקופת חולים גם ניסתה לעזור לי, אני מנסה ומנסה...
    בימים האחרונים- ברוך ה' אני מצליחה לאכול יותר מהרגיל...אבל בנתיים אני רואה רק החמרה במצב.
    אשמח מאוד אם תחזיר לי תשובה בהקדם האפשרי, ותייעצי לי מה לעשות בעצמי קודם ליפני שאלך לבדיקה כלשהי משום שאני מאוד לא מעדיפה לספר להורי שידאגו (בפעם הראשונה שאיבדתי תחושה בידיים אימי נבהלה בכתה, וממש איני מעונינת שזה יקרה שוב. אז אשמח מאוד לטיפ/ עצה לנסות בעצמי.)

תודה רבה. מיתחננת לקבל תשובה מהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    27/09/2018

מציע להבדק עי ראומטולוג וייתכן אף נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

תמר
    29/09/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו