carpel boss - שאלות בונשא

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• carpel boss - שאלות בונשא
    עומר בן יוסף
    07/01/2019

שלום רב, לפני כשנתיים נוצרה אצלי בליטה בכף יד ימין, ליד בסיס מטה- קרפל שני ושלישי , עקב טראומה, אגרוף לשק אגרוף.
    קצת אחרי הטראומה עשיתי צילום בזמן שהייתי בצבא, והחזירו לי תשובה ואמרו שהכל תקין, לפני כשנה הייתי אצל אורתופד כף יד, ולפי האבחנה שלו , ככל הנראה מדובר בשבר ישן עם התבלטות גבית של קלוס, אתמול הייתי אצל אורתופד כף יד, והוא אמר לי שמדובר בcarpel boss .

אני פונה אליך עם מספר שאלות בנושא, אם אני מזיז את כף היד, אני מרגיש שהגיד שנמצא ליד הבליטה, מתחכך בעצם, הרגשה כזו של קליק, ולעיתים רבות אני חש בכאבים עקב הקלדה מרובה (אני מקליד הרבה, מתכנת) , האם יכול להיות שהכאבים הינם כתוצאה מדלקת עקב החיכוך בין הגיד והעצם?

הרופא שהייתי אצלו אתמול המליץ לי על ניתוח בכף היד על מנת להסיר את הבליטה , האם מדובר באשפוז יום, ואיזה סוג הרדמה מדובר?
    האם לניתוח כזה יש סיכונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    carpel boss - שאלות בונשא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    07/01/2019

ייתכן והכאבים נובעים משחיקה במפרק שעובר באזור. בדכ הניתוח בהרדמה כללית, אשפוז יום. סיכונים כמו בכל ניתוח: זיהום, פגיעה גידית, כאבים, הגבלת טווחים, הישנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

עומר בן יוסף
    07/01/2019

היי דוקטור, תודה על התשובה המהירה, בהנחה שאני לא אבצע ניתוח , האם יכול להיות השלכות בעתיד? כמו למשל דלקת מפרקים שיגרונית , או למשל שחיקת סחוס .
    ובכללי, המטרה של ניתוח כזה היא להפחית את החיכוך בין הגידים לאותה עצם בולטת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו