טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני פונה לגבי אמא שלי. יש לה כאבים בשורש כף היד ימין כחודש. מקרין גם לכף היד וגם לאצבאעת. אסור לה כדורים כמו אדוויל, נורופן , ארקוקסיה, זריקות וולטרן כו'. היה לה 4 פעמים ארוע מוחי, איספיקת כליות. היינו אצל אורטופד והוא שם לה גבס וסד לשבועיים. רציתי להתייעץ. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי יאנה, יש לי חבר בסביבות גיל ה-50 שמשתמש בדנסיטי וזה עוזר לו נגד כאבים בשורש כף היד. לדעתי כדאי לך לנסות את זה, לפי מה שהבנתי היתרון שלו הוא בכך שהוא נספג בגוף טוב יותר מתוספי הסידן האחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דנסיטי אחרי חודשיים הציל אותי מכאבים של שנים וחייבת לציין שלפני כן לקחתי סידן הספיגה שלו כנראה שונה בהחלט מצטרפת להמלצה שווה לנסות 3 חודשים בשביל לחוש שינוי
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד