אצבע הדק אחרי 9 חודשים חזר

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• אצבע הדק אחרי 9 חודשים חזר
    אופטימי נצחי
    17/09/2019

שלום, 9 חודשים חלפו מטיפול אורתופד באצבע הדק בהזרקה, זה החזיק 9 חודשים, ב 3 החודשים האחרונים היה לי מאמץ
    פיזי מוגבר זה נכון מאד, לפני שבוע הרגשתי את תחושת הגומי באותה אצבע ביד שמאל עד שבלילה היא ננעלה בקיפול.
    ניגשתי במהרה שוב לאורתופד שהזריק 2 חומרים . בשעות הראשונות יש כאילו קיפאון במקום ובאצבע. ולמה אני פונה כאן? באותו הלילה אחרי הזריקה קרו 2 דברים : הזעה לא רגילה בכלל של הגוף, והאצבע ננעלה שוב רק שהיה קל לשחרר
    אותה...מה? יכול להיות שאין שיתוף פעולה עם הטיפול מבחינת הגיד באצבע? אני לאחרונה במשטר דיאטה,ספורט,שחייה,סאונה,הליכות,אין סכרת,יש ערכי נורמה בבדיקות הדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצבע הדק אחרי 9 חודשים חזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באצבע הדק

עדי מור
    17/09/2019

שלום, 1. תבורך על אורח חיים בריא. 2. קיימים מספר תכשירי סטרואידים להזרקה, כך שעד שתי זריקות ניתן לתת, חשוב לבדוק ולראות מה בדיוק קרה ולשקול הזרקה נוספת 3. הטיפול שבאופן מלא פותר את הבעיה הוא ניתוחי, כך שיש אנשים שיעדיפו לעבור אותו בשלב הזה ללא הזרקה. 4. ריפוי בעיסוק גם מועיל בחלק מהמקרים, הייתי מבקש הפניה לטיפול זה בכל מקרה.
    רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו