מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בצוואר ובשורש כף הידאינה06/11/2019
שלום,
מזה השבוע יש לי כאבים בצוואר (באזור החיבור לכתפיים) בצד ימין. הלכתי לאורתופד והוא אמר שיש לי דלקת ונתן לי משחת radian b וכדורים etoricoxib 90 mg פעם ביום למשך שבועיים. לפי מה שקראתי התרופה etoricoxib מאוד אגרסיבית וניתנת רק במצבים חמורים מאוד. חשוב לציין שלפני שנה הייתה לי דלקת (שחזרה שוב) בשורש כף יד ימין ולאחר מספר טיפולי דיקור סיני הכאבים חלפו. לפני מספר ימים ובסמוך לכאבים בצוואר שוב חזרו הכאבים באותו המקום. אשמח לדעת האם יש קשר בין הכאבים בצוואר ובשורש כף היד? האם להמשיך עם המשחה (בשימוש מזה 4 ימים) לפני לקיחת הכדורים (המשחה עוזרת בהדרגה)?
האם קיימים סיכונים בשימוש הכדורים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה: כאבים בצוואר ובשורש כף היד
עדי מור07/11/2019כן, כאב ממקור צווארי יכול להתבטא גם בכאב ביד, התרופה דרך הפה תשפיע ביעילות גבוהה יותר מהמשחה. לגבי הסיכונים בתרופה ממליץ להוועץ עם רופא המשפחה משום שיש פרטים נוספים לגביך שלא מצוינים כמו גיל, מצב בריאותי ועוד, הנדרשים להערכת סיכון זה.
הטיפול בהחלט נשמע טוב, כדאי לשקול גם הפניה לפיזיותרפיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בצוואר ובשורש כף היד
אינה07/11/2019אני בת 34 ללא מחלות רקע, בריאה בדרך כלל.
האם עדיין כדאי לקחת את הכדורים האלה, למרות שהם יכולה לגרום למחלות לבביות ולחץ דם גבוה?
הלכתי לפני שנה לפיזיוטרפיה בנוגע לכאבים בשורש כף היד ולא עזר לי ולכן פניתי לדיקור סיני.
מה עוד ניתן לעשות על מנת למנוע את הדלקת בצוואר ובשורש כף יד חוץ משימוש בכדורים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)