שבר תלישה קטן בזיז הוולרי של עצם הטרפזיום

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• שבר תלישה קטן בזיז הוולרי של עצם הטרפזיום
    בו
    12/01/2020

שלום
    לפני כחודש וחצי נפלתי על היד במהלך ריצה
    אורתופד שלח אותי לCT
    והתוצאה הייתה
    הודגם שבר תלישה קטן בזיז הוולרי של עצם הטרפזיום , ללא תזוזה של הפרגמנט הנתלש

הרופא ראה את התוצאות והמזכירה שלו חזרה אלי טלפונית ואמרה שאין צורך לעשות משהו מיוחד, רק מנוחה עם סד לקיבוע שורש כף יד עם אגודל ולחכות שבועיים שלושה , ואם אין שיפור אז לקבוע שוב תור, אשמח לחוות דעת נוספת...
    נ.ב - הסד ממש לא נוח ולאחר שאני איתו, מרגיש שיש יותר כאבים מאשר שאני בלעדיו...
    בינתיים אני נעזר במכשיר הלייזר הנדי קיור שעוזר לי להפחית את הכאבים
    תודה
    בן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר תלישה בטרפזיום

עדי מור
    12/01/2020

שלום, כעת לאחר 6 שבועות לא בטוח שהסד ישנה משהו, שברים אלו בדר"כ מסתדרים עם הזמן, הייתי נותן אפילו 3 חודשים לפני החלטה כלשהי. תמשיך לרוץ:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

בן
    12/01/2020

תודה רבה על התשובה המהירה...
    אם כבר הזכרת את נושא הריצה
    לחדר כושר אני עוד לא יכול לחזור בגלל שטיפה מאמץ עם כף היד ויש כאבים
    אבל במידה ובריצה אין כאבים, אין מניעה מריצות עד שהאזור יחלים? או שריצה יכולה להחמיר או לעכב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עדי מור
    12/01/2020

לפי דרגת כאב תחזור לרוץ. לגבי חדר כושר חכה עוד חודש, משקולות ב50% מהמשקל שאתה רגיל תוכל לנסות כבר כעת. שוב, לפי סף כאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

בן
    12/01/2020

המון תודה !!!
    ערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו