מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בבסיס מסרק 5אלה07/02/2020
היי, אני עולה לעמידות ידיים (בהעברת משקל) כאשר בזווית מסויימת אני נשענת על צד כף היד. לפני כחצי שנה אובחנתי עם דלקת בגיד ונחתי 3 חודשים. כעת, התחילו כאבים שונים, נראה שעצם על גב כף היד בקו הזרת בולטת מאוד ויש נפיחות מאחורה בכרית כף היד. רטנגן - יצא תקין, אך האולטראסונד הראה שאין סימן לדלקתיות ועם זאת רשם- ״אי סדירות קורטיקלית מקומית מסרק 5״. רציתי לדעת מה זה אומר? האורטופד הפנה אותי למיפוי עצמות ו ct, ורשם שיש לי כאב בבסיס מסרק 5 אספקט גבי, רגישות נקודתית אספקט אולנרי נהמט. אני במנוחה 4 שבועות מאז שהתחיל ועדין כואב לי באיזור שצוין (מצ״ב תמונה). אני עובדת עם הגוף ועל כן הנושא חשוב לי להבין מה זה יכול להיות ומה משך ואופציות הטיפול תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה: כאבים בבסיס מסרק 5
עדי מור07/02/2020שלום, חכי עם המיפוי, לדעתי לא יקדם כ"כ, גשי להבדק תחילה אצל מומחה יד. חסר עדיין מידע בתאור שנתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בבסיס מסרק 5
אלה07/02/2020תודה על המענה המהיר :) האורטופד שהייתי אצלו הוא כירורג כף יד. בכל מקרה אשמח לדעת מה זה - אי סדירות קורטיקלית? ואיזה מידע חסר לדעתך בתיאור שנתתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
עדי מור07/02/2020התשובה ארוכה ממה שניתן לכתוב בהודעה. את מוזמנת לתאם תור אצלי במרפאת יד בבית חולים השרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)