מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זה אופייני שנפילה על כפות הידיים גורמת לתסמונת התעלה הקרפלית?אשר08/08/2020
האם תסמונת התעלה הקרפלית בשתי הידיים יכולה להיגרם מנפילה מגובה על כפות הידיים? משום שלאחר שהתדרדרתי במדרגות מגובה של 4 מטר נפגעתי בצוואר בגב התחתון בכתפיים וגם בכפות הידיים. לפני הנפילה עבדתי כפחח וצבעי רכב ולא כאב לי דבר בגוף, ורק לאחר הנפילה כל הגוף כאב. לאחר בדיקות וצילומים אמרו לי שנפגע לי הצוואר הכתפיים כפות הידיים הצוואר והגב התחתון, הציעו לי לעבור ניתוחים משום שזה פגע לי במערכת העצבים. המרדים בבית החולים אסר עליי לעבור הרדמות בגלל הצוואר שעקב הנפילה הוא נפגע קשה ואסור להטות אותו לאחור בכדי להכניס את צינור הנשימה בהרדמה...
האם זה אופייני שנפילה על כפות הידיים גורמת לתסמונת התעלה הקרפלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תסמונת תעלה קרפלית
עדי מור08/08/2020שלום, לא שכיח שמנפילה תהיה תסמונת תעלה קרפלית. כדי לגשת למומחה יד או לאורתופד המטפל, צריך להשלים ברור מלא כולל לצוואר לדוגמה סיטי צוואר וEMG וכמובן בדיקה גופנית למקם היכן הבעיה, ביד בצוואר או בשניהם. בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)