האם זה אופייני שנפילה על כפות הידיים גורמת לתסמונת התעלה הקרפלית?

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• האם זה אופייני שנפילה על כפות הידיים גורמת לתסמונת התעלה הקרפלית?
    אשר
    08/08/2020

האם תסמונת התעלה הקרפלית בשתי הידיים יכולה להיגרם מנפילה מגובה על כפות הידיים? משום שלאחר שהתדרדרתי במדרגות מגובה של 4 מטר נפגעתי בצוואר בגב התחתון בכתפיים וגם בכפות הידיים. לפני הנפילה עבדתי כפחח וצבעי רכב ולא כאב לי דבר בגוף, ורק לאחר הנפילה כל הגוף כאב. לאחר בדיקות וצילומים אמרו לי שנפגע לי הצוואר הכתפיים כפות הידיים הצוואר והגב התחתון, הציעו לי לעבור ניתוחים משום שזה פגע לי במערכת העצבים. המרדים בבית החולים אסר עליי לעבור הרדמות בגלל הצוואר שעקב הנפילה הוא נפגע קשה ואסור להטות אותו לאחור בכדי להכניס את צינור הנשימה בהרדמה...
    האם זה אופייני שנפילה על כפות הידיים גורמת לתסמונת התעלה הקרפלית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת תעלה קרפלית

עדי מור
    08/08/2020

שלום, לא שכיח שמנפילה תהיה תסמונת תעלה קרפלית. כדי לגשת למומחה יד או לאורתופד המטפל, צריך להשלים ברור מלא כולל לצוואר לדוגמה סיטי צוואר וEMG וכמובן בדיקה גופנית למקם היכן הבעיה, ביד בצוואר או בשניהם. בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו