בליטה קשה מעל הפרק באצבע אמצעית

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• בליטה קשה מעל הפרק באצבע אמצעית
    סיוון
    18/11/2020

שלום רב,
    אני בת 32 וילדתי לפני עשרה חודשים. כבר כמה חודשים (בערך חצי שנה) יש לי בליטה מעל הפרק באצבע האמצעית. הבליטה קשה כמו עצם, נשארת באותו הגודל (כך נראה לי) לאחר ביצוע צילום התוצאות הן: אצבע 3 כף יד ימין, אזור סקלרוטי בקצהו המרוחק של עצם מטאקרפלית3 בממדים כ- 8*21 מ"מ.

עד שאגיע לתור שקבעתי אצל אורתופד, אשמח לדעת במה מדובר, אפילו מושג כללי כדי להבין לקראת מה אני הולכת. יש לציין שזה לא כואב או מפריע לתנועה.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

עדי מור
    18/11/2020

נסי לשמור את הצילום כקובץ JPG ולשלוח כאן בפורום באייקון לשליחת תמונה של היד וצילום הרנטגן. איני יכול להתייחס כלל לתשובת הפענוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

סיוון
    18/11/2020

לצערי אין לי את הצילום עצמו, ביצעתי בקופת חולים ונתנו לי רק את הפיענוח... לא ניתן להבין ממנו כלום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עדי מור
    18/11/2020

לצערי לא. לעיתים ברוב רוב המקרים הצילום נדרש לצורך אבחנה נכונה ולא פענוח. מאחל לך לקבל בשורות טובות מהרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו