טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מספר חודשים הידיים מתאבנות לי בלילה (יד ימין יותר משמאל) והאצבעות כאובות, emg ואולטרסאונד תקינים וכך גם הבדיקה הגופנית. כאשר שמתי סד לשורש כף היד בהנחיית אורטופד על הידיים בלילה )חשד שאולי זה תסמונת תעלה קרפלית למרות הבדיקות) ההתאבנות מעט פחתה במהלך השינה אך החלה תחושת הירדמות של הזרת והאצבע הסמוכה לה, ניעור היד מסייע בלהעיר את האצבעות הנל. במהלך היום כל הסימפטומים שכתבתי קיימים אך באופן פחות משמעותי. האם יכול להיות שהקרפלית קשורה לזרת או שצריך לבחון עוד כיוונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד