מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרע מלא בגיד Fcr ופגיע בעצבסטלה20/03/2024
שלום, לפני שלושה חודשים נחתכתי בשורש כף יד ורק לפני חודש התברר שיש לי קרע מלא בגיד FCR עם רטרקציה מעל 2.5 ס"מ. בנוסף כנראה יש לי גם פגיעה בעצב PCBMN. בפגישה עם רופא האחרון נאמר לי שאין צורך לעשות תיקון קרע ואפשר לחיות בלעדיו. עכשיו הבעיה היא שמאוד כואב לי. עד עכשיו אני לא מצליחה לעשות הרבה דברים וזאת היד הדומיננטית שלי. יש לי גם כאבים חזקים בלילה שמאוד מפריעים לי לישון.
השאלה היא האם באמת אין צורך בתיקון והכאבים יעברו או שאני אצטרך לסבול ככה כל החיים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור20/03/2024שלום, אין צורך לתקן גיד זה. מה שכדאי להבין אם הכאב הוא בגלל הגיד או העצב. בכל אופן הטיפול הוא שמרני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע בגיד ופגיעה בעצב
סטלה22/03/2024תודה רבה על תשובתך ד"ר. יש לי עוד שאלה ברשותך. אחרי הפציעה כף היד שלי כל הזמן קרה כמו קרח ומכחילה לפעמים לא משמעותי ולפעמים די הרבה. אני מזיזה את היד, היא לא במנוחה בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
עדי מור25/03/2024שלום, צריך לבדוק ולראות במה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)