דלקת דה קרוון בשתי הידיים

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• דלקת דה קרוון בשתי הידיים
    חלי
    31/03/2025

שלום רב,אני סובלת מיולי 24 מדלקת דה קרוון ביד ימין לאחרונה התחילו כאבים גם ביד שמאל בדיוק באותו מקום שכאב לי בתחילת הדלקת ביד ימין,יש לציין שבצילום אולטרסאונד טרם רואים דלקת ביד השמאלית אך הכאבים ישנם.השאלה שלי איך יכול להיות שיש דלקות בשתי הידיים בדיוק באותם מקומות? יד ימין אכן היד החזקה שלי ולהערכתי הנזק נגרם מהנייד והשימוש בעכבר בעבודה אבל לגבי היד השמאלית לא ברור לי מה הוביל לכאבים זהים, מה יכול לאפיין מצב כזה? יד שמאל בקושי בשימוש אולי קצת אימצתי אותה יותר כשלא רציתי להשתמש ביד ימין בשיא הדלקת אבל להוביל לדלקת גם בה? קצת מוזר לי ואני מקווה שאני לא מפספסת כאן סיבה אחרת, יש לציין שדיקור סיני הדבר היחיד שעוזר לי אבל הכאבים שם כל הזמן, ניסיתי גם פיזוטרפיה שקצת שיפרה את טווח התנועה בנוסף אני הרבה פעמים מרגישה שגיד עולה על גיד בתנועה מסוימת ורק שאני מניעה את היד זה משתחרר ממש שומעת קליק כואב שהגיד כאילו חוזר למקום זאת תופעה ידועה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

עדי מור
    03/04/2025

שלום, תופעה שכיחה וידועה. ממליץ לפנות לכירורג יד בקרבת מקום מגורייך. יוכל לעזור מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו