מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת דה קרוון בשתי הידייםחלי31/03/2025
שלום רב,אני סובלת מיולי 24 מדלקת דה קרוון ביד ימין לאחרונה התחילו כאבים גם ביד שמאל בדיוק באותו מקום שכאב לי בתחילת הדלקת ביד ימין,יש לציין שבצילום אולטרסאונד טרם רואים דלקת ביד השמאלית אך הכאבים ישנם.השאלה שלי איך יכול להיות שיש דלקות בשתי הידיים בדיוק באותם מקומות? יד ימין אכן היד החזקה שלי ולהערכתי הנזק נגרם מהנייד והשימוש בעכבר בעבודה אבל לגבי היד השמאלית לא ברור לי מה הוביל לכאבים זהים, מה יכול לאפיין מצב כזה? יד שמאל בקושי בשימוש אולי קצת אימצתי אותה יותר כשלא רציתי להשתמש ביד ימין בשיא הדלקת אבל להוביל לדלקת גם בה? קצת מוזר לי ואני מקווה שאני לא מפספסת כאן סיבה אחרת, יש לציין שדיקור סיני הדבר היחיד שעוזר לי אבל הכאבים שם כל הזמן, ניסיתי גם פיזוטרפיה שקצת שיפרה את טווח התנועה בנוסף אני הרבה פעמים מרגישה שגיד עולה על גיד בתנועה מסוימת ורק שאני מניעה את היד זה משתחרר ממש שומעת קליק כואב שהגיד כאילו חוזר למקום זאת תופעה ידועה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור03/04/2025שלום, תופעה שכיחה וידועה. ממליץ לפנות לכירורג יד בקרבת מקום מגורייך. יוכל לעזור מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)