מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פטריה עקשנית בבוהן אחרי מכהדנה05/08/2017
שלום.
בת 35. סובלת מזה 20 שנה מפטריה באגודל לאחר מכה חזקה בבוהן רגל שמאל. ניסיתי את כל המשחות והטיפולים. לאחרונה לקחו תרבית ואובחנה קנדידה פלורה.. נטלתי כדורי אינטרול 3 חודשים עם הפסקות ומעקב,היה שיפור מסויים. כעת, לאחר חודש וחצי שסיימתי, שוב מבחינה שהפטריה חוזרת, הציפורן מתפוררת ומצהיבה...מה עוד יש לעשות???? האם יש טיפול שיכול לעזור או שזה חסר סיכוי?....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטריה עקשנית בבוהן לאחר מכה
אבי שגיא04/09/2017שלום דנה,
לצערי זו בעיה ידועה ומוכרת שציפורן שעברה טראומה מתקשה להשתקם. הסיבה היא שלעיתים קרובות יש פגיעה במיטת הציפורן ובשורש הציפורן ולאחר מכן הציפורן כבר לא חוזרת להיות מה שהיתה. היא מתעוותת, נוצרים מרווחים על גבי מיטת הציפורן, הגנות הציפורן נפגמות, הגדילה הופכת איטית והפטרת מתחילה לשגשג. לרוב זהו מצב בלתי הפיך מכיוון שהציפורן איבדה מחיוניותה.
אם את מעוניינת שאבחן את הנושא מקרוב את מוזמנת לשלוח לי תמונות בפרטי, סיכוי לא גבוה אבל יתכן ואוכל לעזור.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים מעובות בשתי הרגלייםדרית01/08/2017
שלום,
בשתי רגליי ציפורני הבוהן התעבו מאוד. מדוע זה קרה? מה הטיפול המומלץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפורניים מעובות
אבי שגיא04/09/2017שלום דרית,
ציפורניים מעובות יכולות להעיד על מספר תופעות, ביניהן פטרת הציפורן. את מוזמנת לשלוח לי תמונות בפרטי ואייעץ לך בהתאם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לפטרת - מה לעשות?שושי08/07/2017
שלום,
שתי הבוהנות שלי הצהיבו מעט עשיתי בדיקת פטרת פעמיים ונמצא שאין לי פטרת. באחת מהפעמים שהייתי במרפאה נאמר לי שהציפורנים לפעמים מצהיבות ולא מפטרת ואין לזה פתרן
האומנם?
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לפטרת
ירון משיח08/07/2017פני לרופא העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת והתעבות של ציפורני הרגלייםריטה25/06/2017
שלום, יש לי פטרייה בבוהן הרגל שגרמה להתקשות והתעבות הציפורן. קיבלתי משחה לבוהן והנחיות לסגור עם פלסטר ל-24 שעות וכך למשך מספר חודשים ואחכ טיפות לטפטוף מדי יום ולאק אחת לשבוע. בינתיים עוד לא התחלתי להשתמש בטיפות ובלאק. הבעיה שראיתי נגעים לבנים בציפורניים נוספות ללא התעבות הציפורן. האם צריך לשים עליהן משחה ולסגור או טיפות ולאק? ובנוסף האם גם עם לאק וטיפות צריך לסגור בפלסטר? הטיפות כל יום על הלאק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטרת והתעבות של ציפורני הרגליים
אבי שגיא04/09/2017שלום ריטה,
סליחה על התגובה המאוחרת. אם טרם טיפלת בנושא את מוזמנת לפנות אליי בפרטי ואבחן במה מדובר.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת דרמטיטיס, טפילי דמודקס, טינאה פאדיס ואוניקומיזיסאילנה18/06/2017
שלום דוקטור ירון.
היום הייתי אצל רופא עור.
הוא הבחין אצלי פטרת- קרקפת, מצח, פנים-סנתר, מפשעה וכפות רגליים.
דרמטיטיס, טפילי דמודקס, טינאה פאדיס ואוניקומיזיס.
רשם לי שני קרמים לשימוש. ניזורל ודקטרין.
שחכתי לשאול את הרופא- איזו קרם איפה למרוח? כמה פעמים ביום?
תודה רבה מראש על תשובתך דוקטור ירון.
אילנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ענת
ירון משיח08/07/2017ראשית איני דוקטור. שנית לגבי פטרת עורית מומלץ לפנות רק לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה של פטרת בציפורנייםענת06/06/2017
שלום לפני שנה וחצי היה לי כתם בקצה הצפורן רופאת משפחה נתנה לי משחה ולק למריחה, לאחר שנה הבנתי שאני צריכה ללכת לרופא עור הרופא אמר לי שאין לי פטריה, למרות זאת בגלל הגוון הצהבהב בקשתי לעשות בדיקה,תוצאת הבדיקה היא
Fungus culture
תהליך ממצא
Microscopic examination
תפטיר של פטריות
Specimen
צפורני רגליים
Culture
no growth
האם לפי התוצאה יש לי פטרייה? חשוב לי לציין שיש לי חצי מהצפורן צמיחה לבנה כלומר נראית לעין כבריאה, והחצי השני עדיין צהוב.
אשמח ואודה מאוד לתשובה לשאלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול יעל בפטרת ציפורניים
דוד יופה19/06/2017חפשי בגוגל "פנגומט", זהו לק למריחה על הציפורן עשוי משילוב של חומרים צמחיים טבעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה פטרת בציפורניים
ענת21/06/2017אז התשובה היא שכן לפי הבדיקה?
פשוט כל רופא אומר לי משהו אחר, או שזה המלצה על טיפול מונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לפטרייה- אשמח לדעת מה לעשותיעל30/03/2017
התחיל לי כתמים לבנים על שני האגודלים ברגליים.. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול טבעי בפטרת ציפורניים
דוד לוע01/04/2017חפשי בגוגל "פנגומט", זהו לק למריחה על הציפורן עשוי משילוב של חומרים צמחיים טבעיים. עובד נהדר וכמובן לא עולה אלי שקלים כמו טיפולי לייזר של בטוח שעזרים וללא צורך בלקיחת תרופות רעילות המזיקות לגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנגומט- מישהו ניסה את זה אישית?
יעל01/04/2017אשמח לדעת על התוצאות מאנשים שהשתמשו אישית בלק הזה! תודה1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף לפטרת, סוף סוףרונית אהרוני16/02/2017
שלום,
אחרי אינסוף ניסיונות בכל הדרכים (מלבד כדורים) אמא שלי לוקחת תוסף של מזון משלים שתוך חודש יש כבר 80 אחוז שיפור והציפורניים החדשות צומחות יפות ובריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השם של התוסף?
יניר21/02/2017אשמח אם תשתפי אותנו בשם של התוסף בבקשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יניר
רונית22/02/2017תכתוב לי אסביר לך בשמחה, זה קצת מעבר ללרשום שם תוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
מערכת האתר22/02/2017בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים, האם פטרת בציפורנים?מרב05/02/2017
לאחר הורדת לק גיל בבית הציפורנים שונו בצורה ויש כתמים לבנים ומתחת עור יבש האם זו פיטריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתמים לבנים
אבי שגיא04/09/2017שלום מירב,
סליחה על התגובה המאוחרת. אם את עדיין טרודה בנושא את מוזמנת ליצור קשר בפרטי.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת או לא? מבקשת לדעת בדחיפותתתאירה27/11/2016
האם זאת התחלה של פטריה?
זכור לי שקיבלתי מכה באצבע אך היא לא כאבה ולא שינתה צבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לדעת מהתמונה
ירון משיח28/11/2016מציע לפנות לרופא עור על מנת שיחליט אם יש צורך בבדיקת תרבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריה בבוהן , הציפורן עבה ומתפוררת - איך מטפלים בזה?גילה25/09/2016
מודאגת וחוששת!!! יש לי פיטריה בבוהן , הציפורן עבה ומתפוררת. בנוסף, יש כתם חום שחור - מה זה אומר? איך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיסת מזור מעולה לפטרת צפרניים
רונית10/11/2016תמיסת מזור זאת תמיה שמורחים ומחסלת פטרת צפרניים במהירות.
אין שום דבר ברמה הזו.
תחפשו בגוגל ותגיעו לאתר של המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישנם מספר שיטות
ירון משיח28/11/2016כדורים דרך רופא עור -אחוזי הצלחה מוגבלים, סיכון לכבד וטיפול ממושך. היתרון שזה זול.
ipl - טיפול בקרן אור חמה - טיפול קצר לא פולשני ללא תופעות לוואי אחוזי הצלחה גבוהים - קצת יקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טיפול בלייזר עוזר לפטרת בציפורנייםשלומית באןם18/07/2016
יש פירסום רב על חיסול פטרת ציפורנים בלייזר האם השיטה עובדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ipl
ירון משיח28/11/2016עפ"י מחקרים קליניים - טיפולי ipl בקרן אור חמה אכן עוזרים לחסל פטרת ציפורניים ואחוזי ההצלחה גבוהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת או מה שזה לא יהיה מה הפתרון?דנה20/06/2016
היי אני כוססת ציפורניים כרונית
,ויודעת שאני גרמתי לזה לנזק במבנה הציפורן שלי ,לא יודעת אם זה פטריה או לא, הלכתי לשני רופאי עור שאמרו שזה לא פטריה ופשוט פגמתי בציפורן, אחד נתן לי טיפות ומשחה שממש לא עזרו
אצרף תמונה ואשמח לתשובה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפו מעולה לפטרת...
ויסאם24/06/2016היי ..
לכל מי שמעוניין לטפל חיצונית בפטרת ציפורניים המוצר הזה שמצאת באינטרנט מדהים ביעילות שלו ...curenail כך זה נקרא לחפש ב EBAY...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי בבקשה לפתור את התעלומה - מה יש לי??מיכל20/06/2016
שלום רב,
מזה כשנתיים אני סובלת מכתמים לבנים על ציפורני הבוהן בשתי כפות רגליי. זה נראה כמו שכבה נוספת לבנה על גבי הציפורן. הציפורן נהפכה לשברירית ודקה יותר.
הציפורניים ביתר האצבעות אינן "נגועות".
לפני כמה חודשים הייתי אצל רופא עור. הוא שלח דגימה לתרבית (תשובה לאחר 4 שבועות). ממצאים: אין זו פטריה.
הרופא שלל הימצאות פטריה גם בעת הביקור. אך לא נתן לי סיבה או הסבר לתופעה.
המצב הולך ומחמיר בינתיים. וזה מאוד מפריע לי גם אסתטית. ואינני יכולה להסיר את הלכלוך (בתמונה בשחור..) מבלי לשבור את הציפורן שוב ושוב.
אני חולה כרונית במחלת השימוטו של בלוטת התריס ולוקחת ELTROXIN.
צירפתי תמונות. מתנצלת מראש, זה נראה ממש לא טוב...
בבקשה בבקשה תעזרו לי לגלות מה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד תמונה
מיכל20/06/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילית מזה?
רעות05/07/2016אשמח לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ציפורניים, הנקה ודיכאון עקב כךירדן27/03/2016
שלום..
אני סובלת מפטרת ציפורניים ברגליים.
אני מניקה תינוקת בת 3 וחצי חודשים,
אינני יכול. לקחת כדורים כרגע,
הרופאה אמרה לי בחוסר רגישות:״אז או שתפסיקי להניק, או שתחכי״
אני בדיכאון מהפטרת, אני מסתירה את הרגליים
ומתביישת בזה כאילו זה סיפיליס.
1) האם קרוקס עם החורים זה בסדר ודי מאוורר?
בשילוב אבקת ליקופאודר?
2) מה ניתן לעשות כדי להתגבר על הפטרת,ולפחות לדאוג שהיא לא תחמיר.
3) האם השריית הרגל במי מלח או חומץ עוזרים?
כל עזרה ותמיכה תתקבל בברכה.
ירדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני כל מבינה אותך
אורית10/04/2016היי אני לקוחה של כללית, בכל אופן הגעתי לכאן זה אתר עם מידע רחב על פטרת הציפורניים , ואני בטיפול בפטרת שלי :)
מקווה מאוד שבקרוב היא תסתלק.
בהצלחה!
אמן שזה יעבור לך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!!!!! ותודה שסוף סוף מישהו
ירדן12/04/2016ענה
אפשר לשאול מה נתנו לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אורית12/04/2016נתנו לי לוסריל.
וזה עזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה בשבילך!!!!
ירדן12/04/2016איזה כיף!!
מקווה שהטיפול שלך חלף בלי תופעות לוואי!!
אני כרגע לא יכולה ליטול תרופות נגד הפטרת בגלל שאני מניקה:(
זה כל כך פוגע בדימוי העצמי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרון
שגית06/05/2016תקני חומר שנקרא emtrix
הוא טוב גם בהנקה והריון והוא עודה פלאים
בלי מרשם רופא
מורחים כל יום ורואים שיפור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)