מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול בפטרת ציפורניים עקשניתשמואל07/10/2015
שלום שלום,
יש לי פטרת ציפורניים מסוג trichophyton rubrum (מצורף צילום). אני לא יכול לקחת כדוריים לטיפול בזה.
רופא המשפחה נתן לי אגיספור - לא עזר.
אחר כך הוא נתן לי לק LOCERYL - לא עזר.
הלכתי לרופא עור והוא נתן לי ביפונאזול - מרחתי כמעט חודש ועזר ממש מעט.
האם באמת אין תכשיר מקומי שיכול לעזור? אני כבר נמצא עם זה שנים, עוקר את הציפורניים המתות על בסיס קבוע - מורח כל מיני דברים ושום דבר לא קורה.
תודה רבה,
שמואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לך לנסות מי חמצן 3 אחוז
שלמה02/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיסת מזור הכי יעיל לפטרת צפרנייםמוטי שמואלי23/06/2015
אחרי הלייזר והכדורים ומה לא נוסה.
אחרי מריחת תמיסת מזור הצפוניים צמחו ברוך השם.
מי שרוצה ומומלץ לו לנסות תכנסו לאתר של המטפל
בגוגל תרשמו >> הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.
או שתרשמו חיפוש : תמיסת מזור פטרת הצפרניים
ככה אני הגעתי.
אין דבר כזה בכל העולם.
בהצלחה לכולם
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיסת מזור תודה רבה מוטי על המידע
שרונה24/07/2015המידע עזר לי מאד.
התחלתי לפני מספר שבועות לטפל בפטרת בתמיסת מזור של רמי מור
בשני הבהונות שנאכלו לגמרי מהפטרת כבר רואים בברור שיש לי שיפור משמעותי
וגם שאר הצפרניים החלו גם כן להגיב .
מסכימה עם מה שרשמת , כל טיפול כולל כדורים ולייזר זה רק זמני
גם אני לצערי שילמתי הון לליזר והפטרת חזרה ממש אין לי כח לנסיעות והמתנות.
לא ממליצה למי שיש בעיות בריאות לחשוב כלל על כדורים .
הלמיסיל למשל עשה לי פריחה קשה בעור שנקראת אורטיקריה שלקח לי שנה לצאת ממנה.
ממליצה בחום על התמיסת מזור שהורסת את הפטרת.
שבת שלום , שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן להשיג את התמיסה?
נועה19/08/2015ומה העלות שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהנועה16/06/2015
זה נראה כמו פטריה בבוהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתור פדיקוריסטית...
שירי25/06/2015אני יכולה לומר לך שזו פטרת קימחית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נועה26/06/2015תודה על התשובה.
2 פדיקוריסטיות שהייתי אצלן אמרו בוודאות שזו לא פטריה, אלא המבנה של הציפורן לאחר חבלה.
כנראה שאני אלך לרופא עור לקבל תשובה סופית.
ואגב, איפה את מקבלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שזו פטרת קימחית
שירי26/06/2015שאגב, ממנה יותר קל להיפטר - אם תתחילי לטפל בה כמה שיותר מוקדם. אני רמת גנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נועה26/06/2015את יכולה להשאיר מייל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו מספר טלפון
נועה28/06/2015אני רוצה לשאול אותך משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בבהונות בזמן הנקהרבקה13/06/2015
שלום רב , יש לי פטרת אשר החמירה בבהונות. מרגל אחת עברה לשנייה . למעלה משנה.
אני אמא מניקה ולכן נושא הכדורים לא על הפרק. מה ניתן לעשות ? האם ישנם טיפולים כדאיים אלטרנטיביים ? האם כדאי לחכות לתום ההנקה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רבקה, קודם כל התינוק חשוב יותר
שירי26/06/2015כשאישה מניקה, אסור בתכלית האיסור ליטול תרופות ו/או כדורים למיניהם. בריאותו של התינוק קודמת לכל.
אם יש לך פטרת ברגליים - את יכולה לעבור טיפול של פדיקור , שבו ידקקו את הציפורן הנגועה, ינקו אותה, ישייפו. זה לא יעלים את הפטרת - אבל היי! לפחות תשיגי מראה אסטטי והרגשה טובה יותר. לאחר שהציפורניים נקיות, תוכלי לטפטף אגיספור - טיפות נגד פטרת (עם מרשם רופא). להתמיד ולשים יום יום ואז תראי תוצאות טובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפולאבי04/12/2014
שלום ירון.
לאחר ארבע סדרות של טיפול בפטרת בלייזר ברגליים - סוף סוף התוצאות של בדיקת התקרית הראו שאין צמיחה של פטריות.
ההנחיה הייתה שבין הטיפול האחרון בלייזר עד לבדיקה - לא להשתמש באף אחד מהתכשירים, אבל אחרי הבדיקה להמשיך להשתמש בלק בטרפן, לרסס ספריי למיסיל בנעליים ולשים טלק על כפות הרגליים לפני שגורבים גרביים.
האם צריך להמשיך בטיפולים בלק בספריי למיסיל ובטלק?
אם כן, אז למשך כמה זמן?
תודה,
אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך טיפול - תגובה
ירון משיח17/12/2014בספריי - אין צורך
בלק - אחת לשבוע לא יכול להזיק
בטלק - מומלץ לכל החיים זה גם שומר על הגיינה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ?ירון30/11/2014
שלום,
לפני זמן רב שמתי לב כי חלק מציפורני הרגליים מתחיל להתקשות ולהתעבות (הזרת והציפורן שלידה) עד כדי כך שאת הציפורן בזרת ולידה קשה מאוד לחתוך בשל עוביה וכשמצליחים נשאר חלק מאוד קטן של הציפורן.
בנוסף לפני מעל חצי שנה החל גרד ברגל שמאל על כף הרגל וגם בין האצבעות. הגדר הוא התקפי, אני יכול שלא להרגיש כלום ופתאום (בעיקר בערב אך לאו דווקא) אני מתחיל לגרד את המקום ואז מתחיל מעגל קסמים שבעקבות הגרד הצורך לגרד את המקום גובר. (בין האצבעות ישנו עור שמתקלף ובעקבות הגרד המקום שורף מעט בעת מקלחת או פישוק האצבעות).
בנוסף גם אצבעות הרגליים וגם באצבעות הידיים הציפורניים מחוספסות (חלקן יותר וחלקן פחות) ונראים בהן כמו שקעים קטנים.
מה גם שחלק מציפורני הידיים נשברות עם הזמן.
האם כל המתואר מקורו בפיטריות או שגם בתסמינים של פסיאוראזיס ?
האם וכיצד יש לטפל והאם ניתן בכלל להחזיר את הציפורניים למצבן הבריא ?
האם סימנים אלה בציפורניים יכולים להצביע על מחלות ו/או מצבים חולניים אחרים בגוף המשתקפים בציפורניים ?
מודה מאוד לתשובה למרות אורך השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ? - תגובה
ירון משיח17/12/2014היי אבי.
2 אופציות:
1. שלח תמונות ואז ננסה לאבחן
2. תיגש לקופ"ח ובקש בדיקת תרבית לפטרת ציפורניים - ההבחנה היא גם מה סוג הפטרייה כולל פסוריאזיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים סדוקותראובן22/11/2014
כבר כמה שנים הציפורניים סדוקות כאלה ולא קמורות ויפות..האם זה פטרת? התחלתי לפני 5 שבועות בטיפול כדורי טרבינאפין.. האם זה יעביר את הסדיקות בציפורניים האחרות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ראובן
שירי26/06/2015אני הייתי גוזרת קודם כל את הציפורניים להשגת מראה מסודר ואסתטי יותר. לאחר מכן משייפת לך עם מכונה את פני השטח המחוספס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם התמונה מעידה על פטרת ציפורניים?ירון משיח22/11/2014
האם זה פטרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - רעיון יש?משה19/11/2014
שלום
בין שתי האצבעות הקטנות ברגל אחת יש כנראה פטרייה מטפל בספירט ועובר.
אבל בגלל שדבוקות וחם שם שוב מתחיל.
ניסיתי לשים נייר טואלט או צמר גפן (להפרידם) נופלים מיד, בשינה והליכה
יש לך רעיון -- או "מכשיר " מוכן לקנות-- שיפריד ביניהם לכמה ימים ויחזיק מעמד
(לפלסטר העור -רגיש)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בין האצבעותמשה09/11/2014
שלום רב
כל השנה אני הולך עם נעלים סגורות.
פעם בחדשיים + - בעיקר בקיץ , בין שתי אצבעות ברגליים מתחיל אדמומיות -ומגרד ומציק .שם באותו ערב ספיריט ווידפילד
(בנזואיקון אסיד +++)
בבוקר : קם כמו חדש . במשך יום יומיים נעלמת האדמומיות והכל טוב .
השבוע הציק שוב , בין שתי אצבעות אחרונות. שמתי הספירט לפני כמה ימים ,3 לילות רצוף .האדמומיות ירדה ונשאר עור שבור
ראה תמונה בין האצבעות.
לא מציק אך איך נפטרים מהעור השבור ו שלושת הסימינים שבתמונה שלא יחזור מהר.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין האצבעות - תגובה
ירון משיח12/11/2014תנסה למיסיל ג'ל ובכל מקרה כדאי לפנות לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריותקים05/11/2014
יש לי פטריות ברגל אחת,גם בציפורני הרגל וגם בעור כף הרגל ועור גב הרגל.איך לא אדביק גם את הרגל השניה?איזה משחה למרוח למניעת הידבקות?משחה גם לציפורניים וגם לעור.למניעה.לא לטיפול.הלכתי כבר לרופא עור מומחה,ואני כבר עם טיפול נא לא להציע טיפולים)רק למניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות - תגובה
ירון משיח12/11/2014זה קצת בעייתי כי גם גרביים וגם כלי גזירה ואפילו מגע בין האצבעות יכול להדביק. קחי בחשבון שאת גם יכולה להדביק אחרים. לכן חייבים לטפל!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לתלוש ציפורן פטרייתיתנגה12/10/2014
יש לי פטרייה בבוהן של כף הרגל
האם יש גם אופציה שרופא העור יתלוש את הציפורן
במקום כדורים או לק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ציפורן עם כתמים לבניםרוני07/10/2014
כבר מעל שנה שיש לי כתמים לבנים על הציפורניים והם לא הולכים- רק מחמירים.
בהתחלה עוד הייתי משייפת את הכתם והוא היה מתקלף, עכשיו נראים לי עמוקים יותר.
הציפורניים ממש יבשות ומתקלות ונראות נורא... ):
הלכתי לרופאת עור ובלי לקחת דגימה או לגעת או שום דבר, רק מלראות אותם היא קבעה שזה לא פטרייה אלא חוסר במלמין וכששאלתי מה אפשר לעשות- היא הציעה לשים לק.
אני עדיין חוששת שזה לא מה שזה- כי זה רק מחמיר ונראה נורא... מה עושים? זה הגיוני שזה מחוסר מלמין?
רצ"ב תמונה (הכתמים הכהים זה לק כהה שטרם ירד (ממש קשה להוריד בגלל היובש...)
תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן עם כתמים לבנים - תגובה
ירון משיח22/10/2014תדרשי לקבל בדיקת תרבית מהרופאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנית
רעות05/07/2016הבנת מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בציפורנייםבר טנא09/09/2014
שלום רב.
אני סובלת כבר למעלה משנה מפטרת צפורניים מתחת לצפורניים וברגליים גם.
חש וב לציין שאני בונה צפורניים.טופלתי כבר במספר משחות וטיפות וכלום לא עזר.
אבקש המלצה לטיפןל בפטרת.
תודה
בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פטרת?עזרהאילנה שיינין26/08/2014
יש לי בכף הרגל מאחורה עור יבש ועבה יש מצב שזאת פטרת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת?עזרה - תגובה
ירון משיח28/08/2014קשה לענות בלי לראות. תנסי למרוח למיסיל ג'ל או לגשת לרופא עור או פדיקוריסטית. בהצלחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)