מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשה גדולה בזמן שתןרוחמה29/08/2018
בזמן השתן יש לי הפרשה גדולה רירית כמו נזלת שקופה
חשוב לציין שאין ריחות רעים או גרד
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר04/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורופלסמה פרבום והומיניס חיוביציפי27/08/2018
שלום
לפני כארבעה חודשים התחילו לי כאבים במותן שמאל יחד עם רגישות ומעט נפיחות וכאבים בבטן תחתונה השמאלית. עברתי את כל הבדיקות האפשריות. אולטראסאונד כליות. סיטי בטן. תרביות. ובבדיקת std יצא אורופלסמה פרבום חיובי. טופלתי בדוקסילין (לאחר שטופלתי באנטיביוטיקה שלא עזרה לחשש בזיהום בכליה) ואכן לאחר הטיפול בדוקסילין. הכאבים עברו. לאחר שבועיים עברתי שוב בדיקה std והכל יצא תקין.
לפני 14 יום בערך שוב התחילו לי אותם כאבים ואף כאבים בגב תחתון ושוב פעם בבדיקת std יצא חיובי אורופלסמה פרבום וגם הומיניס שלא יצא פעם קודמת. מסתבר שנדבקתי מבן זוג. טופלתי שוב בדוקסילין אכן עברו הכאבים. אך פספסתי 3 פעמים שלא נטלתי את הכדור בערב. ביום התשיעי של נטילת הדוקסילין התחילו לי שוב כאבים במותן ובבטן והגב התחתון. סיפרתי זאת לרופאה והיא נתנה לי אזניל 2 כדורים ביום ו2 כדורים בערב.
שאלתי היא- האם חיידקים אלו אכן גורמים לכאבים במותן? בטן וגב תחתון /אגן?
2. האם אזניל יעיל לטיפול בחיידקים אלו? או ששוב צריכה לקבל דוקסילין?
3. האם ייתכן והחיידקים נהיים עמידים מפעם לפעם?
4. האם אפשר להידבק גם דרך מין אוראלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורא פרבום
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2018האם חיידקים אלו אכן גורמים לכאבים במותן? בטן וגב תחתון /אגן? = אפשרי - תלוי במצב הקליני
האם אזניל יעיל לטיפול בחיידקים אלו? = כן לעיתים קרובות
3. האם ייתכן והחיידקים נהיים עמידים מפעם לפעם? = אפשרי
4. האם אפשר להידבק גם דרך מין אוראלי?= אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורופלסמה פרבום והומיניס חיובי
ציפי28/08/2018תודה על התשובה.
האם פספוס 3 כדורים בערבים פגע בטיפול הדוקסילין? אציין כי המשכתי לשתות את כל הכדורים.
והאם אזניל יעיל גם נגד ההומיניס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1. לא 2. כן
ד``ר שרגא וקסלר04/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטריליות של מון קאפתמרה26/08/2018
האם שימוש במון קפא (גבעונית?) באמת בריא יותר מטמפונים? האם זה לא יכול להיות דווקא מזוהם יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מזוהם יותר
ד``ר שרגא וקסלר26/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפת של דם בהפרשהענבל23/08/2018
ראיתי טיפה של דם בהפרשה, לא במחזור. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא פני לרופא נשים
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בנרתיק ותחושה של פצע בפות וצריבה בשתןאנונימית21/08/2018
שלום. בת 29. נשואה לבת זוג. לאחרונה במהלך מגע מיני מופיעה לי צריבה בפות וצריבה במתן שתן. יש לי גם דלקות חוזרות בשתן...
היום הרגשתי תחושה של פצעון בפות בחיצוני. אני חוששת שבעקבות כך אולי הצריבה והכאבים....
מה זה אומר? אני ובת זוגי נקיות. היא הבת זוג היחידה שלי והפרטנרית היחידה שלי מזה עשור.
מה אני יכולה לעשות בנתיים עם הכאבים עד הביקור אצל גניקולוגית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018גשי לרופא משפחה ובקשי תרבית שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה של צואה לנרתיקיסמין21/08/2018
בניגוב נכנס לי קצת לנרתיק ובכלל לאזור. מיד שטפתי בסבון אבל אני מאוד לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפה עם טוש תועיל
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי הפרשות בזמן הריוןנעמי19/08/2018
בהריון ראשון, ההפרשות שלי השתנו באופיין, האם תקין להריון או שצריך לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לבדוק
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות לאחר סקירהחן15/08/2018
אתמול עשיתי סקירה של תאומים ועשו לי בטני וגם וגנילי.. הבדיקה לא הייתה נעימה במיוחד והרופא לחץ על הבטן
קמתי בבוקר להפרשות חומות... יכול להיות שזה באמת מזה? יש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא פני לרופא שלך
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטקיה משפיעה על הפרשות?לי14/08/2018
רציתי לשאול אם אנטיביוטיקה משפיעה על ריח ומרקם של הפרשות, זאת אומרת שאם צריך ללכת לבדוק את זה או לחכות עד שאני מסיימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא התייעצי עם הרופא המטפל שלך
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף רירית בדם של המחזורליאת12/08/2018
במחזור האחרון שמתי לב שיש לי עודף רירית (לא יודעת אם זה באמת רירית - אבל הקטע שנראה יותר כמו דם קרוש ובא במקשה אחת לא כמו שאר הדם של המחזור). זה לא קורה בדרך כלל, זה יכול להראות שמשהו קורה שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא התייעצי עם הרופא המטפל שלך
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד טורדני בשפתיים הפנימיותשירה09/08/2018
מגרד לי ממש, נראה תקין ואין הפרשות או משהו. מה אפשר לשים כדי להרגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018נסי לשבת באמבט של מים פושרים מעורבבים עם אבקת קורנפלור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורומאל לפפילומה-שימוש בתרופהאנונימי08/08/2018
שלום רב
יש לי פפילומה על איבר המין
מרחתי עם המברשת את האזור הנגוע
כמה זמן לחכותעד שאוריד אותה
ואיך? מטלית/מגבון/שטיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה אינה ברורה
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות שיצאו לפני שבוע פלוסאלירן07/08/2018
לפני שבוע וחצי שמתי לב שיצאו לי כמה יבלות באיזור הפין הייתי אצל רופא משפחה והוא נתן לי קונדילוקס באבחנה שזו איזשהי יבלות שלא זוכר את השם שלה...אני אחרי 3 ימים של הקונדילוקוס והאיזור ניראה הרבה יותר מפחיד מהיום שהייתי אצל הרופא...האם אני צריך לידאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בכיפה אחרי גמירהאמירם05/08/2018
אחרי גמירה יש לי גרד בכיפה, עובר כששוטף. למה זה קורה? זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בבדיקה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה מסוג - Saccharomyces cerevisiaeטל02/08/2018
היי, לפני שבועיים בערך ביצעתי משטח ואגינלי שקבע שיש לי פיטריה מסוג -
Saccharomyces cerevisiae
לפני האבחון לקחתי 2 סוגים של נרות ואחרי נתנו לי טיפול בפלונקנול, ונרות אגיסטן.
לאחר מכן ביצעתי משטח נוסף ויצאו התוצאות האלו
Vaginal Microsopy- משטח גרם מתאים לפלורה נורמלית
Vaginal yeast culture - אין צמיחת שמרים
האם זה מספיק בשביל להגיד ש פטריה עברה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)