מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות שחורה באיבר המין.....01/05/2018
כבר זמן מה ראיתי שיש לי משהו לא בסדר באיבר המין...
היום בדקתי לראשונה, וראיתי שבשפה הגדולה השמאלית יש לי נפיחות והיא שחורה, הרגשתי אותה ויש בה מין גושים כאלה.
אני מאוד מודאגת ואשמח אם תענו מהר בבקשה אני ממש מפחדת זאת פעם ראשונה שבר כזה או דומה לו, אשמח לעזרה והדרכה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות שחורה
ד``ר שרגא וקסלר02/05/2018מומלץ להגיע לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נראה כמו זרע דלילאופיר01/05/2018
כמה שבועות שהזרע נראה דליל יותר מפעם? זה טבעי? משהו שצריך לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע דליל
ד``ר שרגא וקסלר01/05/2018נא לפנות לרופא המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו חצ'קון בפנים השפהאורלי29/04/2018
יש לי כמו חצ'קון בפנים השפה, ראש והכל, כואב למגע. יכול להיות שזו קונדילומה או מחלת מין אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצקון
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2018יש צורך בקולפוסקופיה לאבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים יוצאים עם הזרעיואב26/04/2018
הזרע יוצא עם גושים. תקין או מחלה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושים
ד``ר שרגא וקסלר01/05/2018נא לפנות לרופא המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין סוגי הרפסלוטן22/04/2018
אם יש לי הרפס בשפתיים ועשיתי מין אוראלי עם חברה שלי אז הדבקתי אותה? יש הבדל בין ההרפס בפה להרפס באיברי המין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2018הסכוי להדבקה הוא 25% ואין הבדל בין הרפס בפה או באברי המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד קל לפני מחזורדינה19/04/2018
שלום רב. אני בת 35 לא נוטלת גלולות וכמעט לא מקיימת יחסים. בתק' האחרונה קורה לי שלפני המחזור משהו כמו שבוע שבוע וחצי לפני. יש לי גירוד קל בינוני כזה בנרתיק וכמעט בלי הפרשות ושאני פונה לגניקולוג בבדיקה פנימית הוא רואה קצת הפשרות. ולרוב נותן נרות אגיסטן שאני לא ככ רוצה כי זה הורס את הפלורה הטבעית. דבר זה נמשך עד למחזור וקצת בהתחלה ואז עובר. ושוב חוזר לפני המחזור הבא. מה ניתן לעשות ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרוד
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2018מציע לפנות לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרודים מקדימה ומאחור שנהצופי18/04/2018
שלום דר וקסלר היקר אולי תוכל לעזור לי בגלל גרד שישי לי כבר שנה ושום דבר לא עוזר לי. נתנו לי קרמים שונים וגם שמן עץ התה וכלום לא עוזר. מאחור כבר אני מרגישה מן גרגרים קטנים כמו שומשום. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרגרים
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2018ראוי שתפני לגניקולוג המצוייד בקולפוסקופ לאבחון. לפי תאורך אני חושד בקונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי קונדילומה בחור של הישבןמשה18/04/2018
ואני דואג שאולי נכנס כבר בפנים. עברתי ניתוח אצל פרוקטולוג לפני שנה והכל חזר לי אחרי שסבלתי הרבה זמן מהניתוח. היו לי דיומים וכאבים. אני פוחד שיגיד לי שאני שוב צריך לעבור ניתוח בהרדמה כללית וששוב יחתכו לי עם סכין ושישארו לי צלקות וכאבים. ברפואה המודרנית אין פתרון טוב יותר?? מה כולם סובלים כמוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה אנלית
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2018ניתן להסיר את הגדולים בפשטות באמצעות לייזר בהכוונה של קולפוסקופ כולל מתוך עומק התעלה האנלית בהרדמה מקומית של ספריי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזילות לא ברורות מאיבר המיןירון18/04/2018
שאלה לגבי בני בן ה-20, מזה מספר חודשים מתלונן על דליפה מאיבר מינו, הלכנו לאורולוג, עשינו את כל הבדיקות כולל\MRI
לכל הגוף, הבדיקות לא העלו דבר, גם לא הבדיקות של שלפוחית השתן,
חשבתי שאולי יש לו טפטוף של נוזל הזרע, האם זה נשמע הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליפה
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2018ראוי לראות את תוצאות בדיקת STD PCR ל 7 מחלות מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בקטנה לפני מחזורלי17/04/2018
שלום רב. אני בת 36 ולאחרונה מופיע לי פטריה וזה קורה הרוב שבוע-שבוע וחצי לפני מחזור. לא משהו רציני אבל עדיין מציק. אין הרבה הפרשות. רק שהרופא בדק הוא ראה קצת בפנים. אני לא רוצה כל הזמן נרות ומשחות. מה ניתן לעשות לדעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2018קודם כל לעשות תרבית לאבחון גורם ההפרשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח של שתן מההפרשותנילי17/04/2018
האם זה הגיוני שלהפרשות יש ריח של שתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2018לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בפות פעם ראשונהנטע12/04/2018
שלום,
1. האם משחת זובירקס של השפתיים מתאימה גם לאיבר המין? פשוט זה מה שנתנו לי בבית מרקחת אבל בעלון מצויין מפורשות לא בעיניים ובאיבר המין.
2. 3 ימים אחרי שזה התפרץ ביצעתי בדיקות דם. האם התוצאות יהיו מהיימנות אם אכן מדובר בהרפס?כלומר יכול להיות שהתוצאות יהיו שליליות אבל זה יהיה הרפס?
3. האם סביר שנדבקתי מהרפס בעקבות מגע של רוק על איבר המין? לא קיימתי יחסים רגילים ולא אוראלים עם בחור אבל הוא כן שם לי רוק שלו על האיבר. לפני זה לא קיימתי שום סוג של יחסים כבר שנה פלוס וההרפס יצא שבוע אחרי המגע של הרוק.
4. תוך כמה זמן צפוי לראות שיפור? לקחתי כדורים 48 שעות אחרי שהתחיל הכאב
5.כמה זמן עד שמגיעות תוצאות הבדיקת דם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר16/04/2018רוק אינו מדבק והקלה עשויה להופיע גם אחרי 10 ימים ויותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בהטלת שתן - האם דלקת?אוריה12/04/2018
כבר כמה ימים צורב לי כשאני מטיל שתן. האם זה בהכרח דלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה
ד``ר שרגא וקסלר15/04/2018לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנה בכניסת צואה לנרתיקאסתי10/04/2018
מה הסיכון הקיים בכניסה של צואה לנרתיק בניגוב? ניקיתי טוב טוב אבל אני חוששת מזיהום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה בנרתיק
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2018בכוון ניגוב נכון [מקדימה לכוון אחור] אין מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד מתמשך לאחר קיום יחסי מיןמיטל08/04/2018
מיד לאחר קיום היחסים התחיל לי גרד בפות, עברו מאז יותר מ-24 שעות ועדיין מגרד. אין שינוי בהפרשות. ממה זה נובע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד``ר שרגא וקסלר08/04/2018יש כמה סיבות כמו כינת הערווה, חיידקים, נגיפים ועוד ולכן מציע שתפני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)