מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדיין לא מרגישה הקלהורד02/06/2018
שלום רב, סימתי אתמול את הכדור האחרון של אגיסטן ועדיין לא מרגישה הקלה.
יש ברשותי תרופה (קרם) בשם zidoval שקיבלתי מלפני קצת יותר משנה. האם נכון/מותר להשתמש מיד בסיום השימוש של האגיסטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תחליף לביקור אצל הרופא המטפל
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כלמידיה היא כרונית?גבע31/05/2018
האם מחלת הכלימידה היא כרונית? היא תחזור גם אחרי החלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד לא פוסק בפותליאור29/05/2018
יש לי כבר כמה ימים גרד לא פוסק בפות, בחלק החיצוני לא בנרתיק. אין הפרשות נלוות או ריח רע, מניסיון עבר לא מרגיש כמו פטריה, מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד``ר שרגא וקסלר30/05/2018לשם אבחון יש לעבור בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מטפלים בכיני ערווה?יורן27/05/2018
אני חושב שנדבקתי במנדבוצ'קס, איך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיני ערווה
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2018מציע שתכנס לבית מרקחת ותנהל שיחה עם הרוקח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות עם דימום קלענבל24/05/2018
יש לי דימום קל בהפרשות, כאילו ההפרשות יוצאות ורודות. למה זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר שרגא וקסלר24/05/2018ללא בדיקה אין לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים במחזור גורמים לדלקות?מעיין22/05/2018
האם זה נכון שקיום יחסים בזמן מחזור גורם לדלקות ולפטריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים
ד``ר שרגא וקסלר24/05/2018לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים כשיש פטריההגר15/05/2018
האם מותר לקיים יחסים כשיש פטריה? האם זה מחמיר את המצב? בן הזוג יכול להידבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
ד``ר שרגא וקסלר17/05/2018לא מחמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי צבע ומרקם של הפרשותעדן13/05/2018
יש לי שינוי בצבע של המרקם של ההפרשות, אין גרד או ריח נלווה. מצריך בדיקה או תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018אם לא מפריע אז - לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור הורמונים אקטיבל האם מסרטן?דורית13/05/2018
אני בת 59 נוטלת כדורי אקטיבל כ 4 שנים לאחרונה רופאת הנשים בקשה ממני להוריד מינון עד להפסקה בכלל של נטילת הכדור .
לציין שלקחתי כל יום אחד ועכשיו הורדתי לחצי כדור יום כן יום לא.
אני הרגשתי מצויין כשלקחתי כל יום ועכשיו יש לי גלי חום ולא נעים לי. הטענה של הרופאה שאם לוקחים הרבה זמן זה יכול לסרטן.
יש הגבלה בלקיחת הורמונים? ומה עושים אם אכן כך וזה מסרטן?
יש כדור שממש עוזר לי ומונעים אותו ממני בהפחדה לסרטן מה אתה יכול ליעץ לי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטיבל
ד``ר שרגא וקסלר17/05/2018נא לפנות לפורום המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש תרונות לכדורים במינון גבוה?מור13/05/2018
הי,
רציתי לדעת אם כדורי הורמונים מהדור החדש ומינון נמוך (נוסח אביאנה) מחזירים את המאזן ההורמונאלי לזה כמו של אישה עם מחזור רגיל לפני מנופאוז, או שהם במינון שרק מספיק כדי למנוע אוסטאופורוזיס וגלי חום אבל יש יתרונות (או חסרונות) בלקחת מינון גבוה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים
ד``ר שרגא וקסלר17/05/2018נא לפנות לפורום המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבר של קונדילומה והריוןאבישג10/05/2018
האם עבר של קונדילומה יכול להזיק לעובר? מה קורה אם נדבקים שוב בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה והריון
ד``ר שרגא וקסלר13/05/2018אם אינך נושאת כיום את נגיפי ה HPV אזי אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל באגן וציסטה בשחלהאור09/05/2018
נוזל באגן נמצא כשנתיים ללא שינוי בדיקות דם תקינות כולן . בדופלר אגן נראתה ציסטה בשחלה שמאל ממצא אונילוקולארי צלול דפנות סדירות 14 ממ ללא זרימות נוזל באגן כמות בינוני עד רבה חורג מגבולות הרחם ומהווה מיימת . מאד מודאגת ... מה עלי לעשות ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום מתאים
ד``ר שרגא וקסלר30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וגינאלי - האם כרוני?סיגל08/05/2018
היה לי הרפס וגינאלי, האם הוא כרוני כמו הרפס בשפתיים וזה תמיד יחזור שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר15/05/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מועט בצבע שחורעדי06/05/2018
אני בת 50 ללא הריונות הפלות לא השתמשתי מעולם בגלולות החודש קיבלתי מחזור רגיל נורמלי 26.4 ושוב ב4.5 כל יום יורד לי 3 טיפות דם שחור כבר שבוע. אשמח להכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום מתאים
ד``ר שרגא וקסלר30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טיפול טבעי מוכח לפטריהאשלי03/05/2018
האם יש טיפול טבעי מוכח לפטרייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
ד``ר שרגא וקסלר13/05/2018לא מוכר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)