מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח חומצתי עולה מההפרשותאוקסנה02/08/2018
ריח חומצתי עולה מההפרשות, ממה זה נגרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בבדיקה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחור עם פפילומה מחויב לדווח על כך?עינת31/07/2018
האם בחור עם פפילומה מחויב לספר לנשים שהוא שוכב איתן שיש לו את זה? יש חוק שעוסק בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חוק
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להידבק בפטריה?לילי29/07/2018
פטריה מדבקת? אפשר להידבק בה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא.
ד``ר שרגא וקסלר29/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח משונה של המחזורמיקה26/07/2018
יש לי ריח משונה מהמחזור, לא משהו שיש בדך כלל, על מה זה יכול להעיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בבדיקה
ד``ר שרגא וקסלר26/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קנדידה בפה תסמיןשלום23/07/2018
אם ביצעתי בדיקה אחרי 6 שבועות וחזרה שלילית. אך יש חשש לקנדידה בפה האם זה תסמין חריג שמצריך בדיקה אחרי 3 חודשים? או חצי שנה ? או כמו שכתבתם אפשר לסמוך על בדיקה אחרי 6 שבועות וזה כנראה נובע מדברים אחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לסמוך
ד``ר שרגא וקסלר29/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות לא אחרי מחזוראופק22/07/2018
כבר כמה ימים יש לי הפרשות חומות, אני לא מיד אחרי מחזור. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט עור על האיברדרור19/07/2018
יש לי בלט עור קטן, כמו יבלת לא שלפוחית על האיבר. יכול להיות שזו מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות
ד``ר שרגא וקסלר29/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד קבוע בזמן מחזורעינב17/07/2018
בזמן מחזור יש לי גרד קבוע, אני שוטפת היטב את האזור וזה באמת נרגע אחרי מקלחת אבל חוזר אחרי כן. כשאני לא במחזור אין בעיה. למה זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא בדיקה לא ניתן לדעת
ד``ר שרגא וקסלר29/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי בנות פעילות בנות 16 עם צריבהנגה14/07/2018
אני וחברה שלי פעילות מינית כבר כמה זמן ולשתינו נורא שורף בימים האחרונים בכל האזור ויש לנו המון הפרשות כל הזמן. שתינו שומרות על היגיינה ממש ואנחנו מאוד זהירות אחת עם השנייה בגלל הפחד שיקרה לנו משהו רע. ולא קרה לנו שום דבר כזה לפני. אנחנו מפחדות להגיד להורים שלנו על גניקולוג כי אנחנו לא רוצות שהם ידעו יותר מדי על מה שקורה בינינו. הם יודעים שאנחנו ביחד אבל אנחנו לא רוצות שהם ידעו יותר מזהולבקש שיקבעו לנו תור אז אנחנו צריכות לדעת אם אנחנו חייבות לקבוע תור או אם אנחנו יכולות לפתור את זה לבד. שתינו בנות 16.
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בנרתיק בשבוע 30 להריוןמיכאלה13/07/2018
שלום,
בהריון שבוע 30, כבר כמה חודשים סובלת מגרד, נפיחות שפתיים והפרשות לבנות מהנרתיק. בנוסף כאבים ביחסי מין.
רופא הנשים שאצלו אני במעקב הסתכל על מראה הנרתיק (לא נלקח משטח) וקבע כי מדובר בפטריה - אחת פנימית ואחת חיצונית.
גם לאחר 2 מחזורים של נרות, משחות שונות, פרוביוטיקה ופתרונות טבעיים - לא הורגשה אפילו הקלה לרגע, והבעיה נמשכה.
יש לציין שהרופא לא בדק שנית לראות מה מצב הפטריות ופטר את העניין בטענה שבהריון אין הרבה מה לעשות, הבעיה מוכרת ושאמשיך אתה עד לאחר הלידה.
ברצוני לשאול:
1.האם ייתכן ולא מדובר בפטרייה בכלל, לאור זאת שלא הייתה אף הקלה עם הטיפול ושלא נלקח משטח?
2.אם זו פטרייה - האם אכן אין עוד מה לעשות והתייחסות הרופא לעניין מוצדקת? או שכדאי להיוועץ ברופא נוסף?
3. במידה ופטריה נשארת עד לאחר הלידה האם היא עלולה לעבור לילוד? האם זה מסוכן לאחד מאיתנו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה תוצאות התרבית?
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרבית שתן? שלילית
מיכאלה07/08/2018מהנרתיק לא נלקח משטח, כאמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרבית נרתיק
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע באיבר המין בשפתיים החיצוניותמירי13/07/2018
שלום,
יצא לי לפני כמה ימים פצע בודד באיבר המין.
האם להילחץ? לאיזה רופא אני צריכה לפנות? ואיזה בדיקות לבקש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר29/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בגוון צהוב ללא ריחליה12/07/2018
ההפרשות שלי שינו צבען לסוג של צהוב, הרבה יותר כהה מהרגיל, אין ריח או גירודים או משהו, זה בסדר שככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לגניקולוג
ד``ר שרגא וקסלר29/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש משהו שאני יכולה לעשות לבד?נופר09/07/2018
שלום,
בת 32
אחרי 8 שנים החלטתי להפסיק לקחת גלולות סיימתי את החפיסה האחרונה. וקיבלתי מחזור ב23.6. המחזור הנ"ל לווה ביומיים שלושה של הפרשה חומה יותר מהרגיל. לאחר מכן יומיים שלושה חשתי בגרד שמתגבר - קבעתי תור לרופא שהסתכל וקבע שקנדידה. נתן לי משחה וטבליות וגניליות אגיסטן ל6 לילות. לקחתי כבר 3. מכניסה בעזרת שמן שקדים (תקין?). הבוקר בניגוב היה קצת דם. אני מאוד מודאגת ולא יודעת אם לרוץ לרופא או האם יש משהו שאני יכולה לעשות לבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה? ברור אחר? מודאגת.המשך
נופר09/07/2018התהייה היא גם האם יבדקו אותי? הרי אני עם הטבליות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בהפרשה אחרי יחסיםסוניה08/07/2018
אחרי קיום יחסים היה לי פס של דם בהפרשה, משהו שצריך לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ענין לפגישה אישית עם הרופא
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון לא מגרד בשפה הפנימיתלינור05/07/2018
יצא לי פצעון לא נגרד בשפה הפנימית, לא הייתי פעילה מינית בחודש האחרון, יכול להיות שזה בכל זאת מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או שכן או שלא
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)