מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות דמיות אחרי אורגזמה בתחילתהריוןשרון03/11/2017
שלום
אני ממש בתחילת הריון. יומיים איחור, הריון אחרי הזרעה. היום אחרי אורגזמה הופיעו לי לפתע הפרשות ורדרדות. רציתי לשאול האם זה מסוכן להגיע לאורגזמה בשלב זה של ההריון? האם ההפרשות יכולות להעיד על פגיעה בהריון?
אני מאוד בלחץ, הריון שמנסים להשיג זמן רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור סיפורך הייתי נמנע בשלב זה עד לאישור מצב ההיריון
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי04/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום, הפרשות וצריבה בשתןמתנאל15/10/2017
היה לי דימום והפסיק ועכשיו יש לי צריבה בשתן ויוצא לי כל הזמן מעין שפיך כזה כל הזמן ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גש לרופא
ד``ר רונן הולנד16/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מהפין - האם קנדידה?דני06/10/2017
שלום רב
בימים האחרונים אני סובל מהפרשות שקופות מהפין , לעתים חלביות מעט.
אני מנהל מערכת יחסים עם בת זוג קבועה, שנינו שליליים למחלות מין מבדיקות שביצענו.
לאחרונה אובחנה אצלה קנדידה שעברה אחרי כמה ימי טיפול.
קיימנו יחסים בזמן שהפטרייה הייתה פעילה.
יכול להיות שקנדידה תגרום לי לתסמינים כאלה ?
יש לי תור לאורולוג ולרופא עור רק בעוד שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן09/10/2017שלום רב
באם ההפרשות נמשכות, בהחלט יש לשקול לחזור על שתן ל- STD ותרביות שתן חוזרות גם אצלך וגם אצל בת זוגתך ובאם לאחד מכם מתגלה צמיחה - הייתי ממליץ על טיפול לשניכם בו-זמנית. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והפרשות בהריון - האם תקין?לילך28/09/2017
שלום
הריון ספונטני לא יודעת מתי היה המחזור
עשיתי בדיקת דם לפני יומיים יצאה 4218
היום 5264
אני מבינה שלא הכפיל את עצמו האם זה אומר שההריון לא תקין?או שבמספרים כאחה מספיק שעולה??
באולטרסאונד לפני יומיים לא ראו כלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בערכים כאלו לא בהכרח צפוי הבטה להכפיל את עצמו-בצעי בדיקת אולטרסאונד
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי28/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צורבות מפי הטבעתMON27/09/2017
יש לי הפרשות צורבות מן הרקטום
נראים כמו פסים צואתיים בתחתונים
ללא בעיות יציאה, ללא שלשול
לא אוכל חריף
בד"כ הופיעו בטמפ' חמה אבל לאחרונה נמשכים כבר שבועיים
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות צורבות
ד``ר רפאל אלון27/09/2017לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות אחרי הפלהיעל19/09/2017
שלום ,לפני כ6 שבועות עברתי הפלה בשבוע 9 עם כדורי ציטוטק 2 מנות...לפי האולטראסאונד לפני כ4 שבועות הכל יצא.. אך כבר מאז נגמר הדימום יש לי כל הזמן הפרשות חומות...בהתחלה כמו מין חוטים עכשיו כמו כתמים לפעמים נחלש לפעמים מתגבר מה יכול להיות ! ?זה נורמלי.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נורמלי.?
ד``ר מיכאל פרידמן19/09/2017זה נורמלי.?
=== יתכן, אבל את חייבת להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
שירי03/10/2017שלום לך. גם אני עברתי הפלה לפני שלוש וחצי שנים. אומנם טבעית אבל בבדיקות במיון וכ5!! בדיקות אולטראסאונד שעשיתי היה נראה שלא נשארו שאריות ברחם אך בכל זאת לא הפסיק דימום לגמרי והיו לי כל הזמן הפרשות חומות/דמיות. לאחר שלושה חודשים הופניתי לבדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית(לא מפחיד כמו נשמע) וגילו שנשארה חתיכה קטנה של שארית מחוברת לנימי דם ולכן המשיך דימום(הגוף חשב שעדיין יש הריון והזרים דם) הוציאו לי בבדיקה את השארית ואחרי יומיים פסק הדימום. גם לאחר לידת ביתי לפני שנתיים לא פסק דימום אחרי חודשיים. שוב אולטראסאונד תקין. הופניתי שנית להיסטרוסקופיה והמקרה חזר על עצמו...
חבל לחכות עם הזמן שעובר. ממליצה לבקש הפניה לבדיקה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צהובות וכאבים באיברעידן08/09/2017
לפני שלושה שבועות נטלתי אנטיביוטיקה בגלל הפרשות צהובות(כמו בתמונה) וכאבים בשתן, הרופא אמר שיש לי מיקופלסמה גניטליום, עכשיו אחרי יחסי מין זה חזר לי, מה לעשות? שוב לבקש אנטיביוטיקה? זה כואב לי ומפחיד אותי מאוד. ראוי לציין שלחברה שלי אין כלום, היא עשתה בדיקות ואמרה שאין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כתבת איזו אנטיביוטיקה קיבלת. יתכן שהיא לא לגמרי מתאימה (צריך אזיטרומיצין)
ד``ר רונן הולנד10/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי דוקסילין
עידן10/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות שקופות מוזרות מהנרתיק...08/09/2017
שלום לכם.
אני בת.
מאתמול יוצאות לי הפרשות ממש מוזרת
הם במרקם של ג'לי ובצבע שקוף.
בדרך כלל ההפרשות שלי הם כמו טיפות ולא כמו ג'ל.
אני רואה אותם תוך כדי ניגוב שזה יוצא בגוש..
האם זה יכול להעיד בעיה כל שהיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/09/2017בשנות הפוריות שינויים הורמונליים עשויים לגרום להפרשה תקינה (מימית, רירית או לבנה) בכמויות ובמרקמים שונים במקביל לשלבים השונים של הווסת. אם יש לך ספק לגבי ההפרשות הוגינליות שלך, את יכולה לפנות לרופאת נשים להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתן שלא עוברתמיכל16/08/2017
שלום,
אני בת 26 בריאה.
מחודש מאי אני סובלת מדלקת בשתן וחיידק שלא עובר.
בפעם הראשונה היו לי סימנים של צריבה וריח וידעתי שזאת דלקת ב100 %
מאז אין לי כ"כ תסמינים רק מידי פעם ריח וטיפה כאב. (אם לא הייתי חוזרת על הבדיקות שתן לא הייתי חושבת שיש לי דלקת).
הבעיה שלקחתי הרבה סוגי אנטיביוטיקה וכל פעם שאני עושה בדיקת שתן מתגלה חיידק חדש וזה לא עובר ואני לא רוצה להמשיך לקחת ככ הרבה תרופות.
מפחדת שלא אמצא טיפול לנושא.
בנוסף, יש לי כאבים בצד שמאל בבטן למטה וזאת הדאגה העיקרית שלי, עשיתי אולטרסאונד כליות ושלפוחית שתן והכל יצא תקין.
הנה פירוט על האנטיביוטיקות שלקחתי והחיידקים שנמצאו:
בתאריך 8.5 לקחתי monurol שגרמה לי לפטרייה ושלשולים.
לאחר מכן בבדיקת שתן מצאו Escherichia coli
ולקחתי:
ובתאריך 17.5 לקחתי ciprodex 500mg
בדיקת שתן 2 שוב מצאו Escherichia coli ולקחתי:
בתאריך 11.6 לקחתי dalacin 100mg ovules
clothree tab 200 mg
dermacombin
בדיקת שתן 3:
בתאריך 2.7 macrodantin 100mg
בדיקת שתן 4:
Enterococcus faecalis (group D
100,000 CFU/ml-גדול מ
בזיהומים בדרכי השתן ידוע כי
Ampicillin/Amoxicillin-רגיש ל
ולקחתי:
בתאריך 26.7 qugmentin 875mg
clothree tab 200mg
flucahhol 150 mg
בדיקת שתן שנעשתה לפני שבוע ואלו התוצאות: ( 2 סוגי חיידקים )
Escherichia coli
100,000 CFU/ml-גדול מ
תוצאות בדיקת האנטיביוגרם
מצביעות על מנגנון עמידות מסוג
.ESBL
Klebsiella pneumoniae
100,000 CFU/ml-גדול מ
אני כבר מיואשת ! הבנתי שהחיידק עמיד לאנטיביוטיקה והאורולוג הפנה אותי למומחה לזיהומים בינתיים לא לוקחת עוד אנטיביוטיקה.
אציין שזה התחיל מאז תחילת קיום יחסים עם הבן זוג החדש שלי, האם יש קשר?
האם יש טיפול לזה? האם השרשרת חיידקים שקיימת אצלי מסוכנת?
בנוסף האורולוג הביא לי טיפול של HIPREX עם ויטמין C למשך חודש.
אשמח לעזרה, (לאן לפנות... מה לעשות)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת שתן שלא עוברת
ד``ר שרגא וקסלר19/03/2018מציע לעשות בדיקת PCR הן לשתן ולהפרשה מצוואר הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צמיגיות ורודות ועם ריחשירי15/08/2017
שלום רב, יש לי היסטוריה של בעיות בנרתיק כבר שנה וחצי, הלכתי לרופאים בארץ ולא איבחנו פטריה/דלקת בנרתיק. כרגע אני נמצאת בחו״ל לשנה, גם כאן עברתי משטח נרתיק ושללו פטריה ולמרות זאת קיבלתי כדורים שלא עזרו. בעוד חודשיים אחזור לארץ ואני מתכוונת לטפל בעניין זה לעומק, אך לפני 3 חודשים בערך הפסקתי לקחת גלולות מסוג אמילי לאחר שנטלתי אותן במשך 4 וחצי שנים, קיבלתי מאז כבר פעמיים מחזור סדיר (חודש הפסקה בין אחד לשני) והמחזור האחרון מאחר לי בכמה ימים. היום התחילו להופיע לי הפרשות צמיגיות (שזה משהו שקיים בעקבות הבעיה שלי) אך הפעם הן בצבע ורדרד ועם ריח מוזר. יש לי סיבה לדאוג? יש לציין שאחרי הפסקת הגלולות קיימתי יחסי מין עם בן זוגי עם קונדום כל הזמן. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות צמיגיות
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2017קשה לאבחן ללא בדיקה שלך אבל עשי בדיקת שתן לשלול הריןו בגלל האיחור
ואם ההפרשות ימשיכו פני לבדיקת רואפ נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות שקופות עם חתיכות חומות קטנטנות שבוע לפני המחזורעמית19/07/2017
שלום, אנחנו מנסים כבר יותר משנה להכנס להריון. מאז, לפני כל מחזור יש התנהגות מוזרה של הגוף כולל הפרשות שמתחילות כמה ימים לפני המחזור. ההפרשות שקופות ומקבלות את גוונן החום מהמון חתיכות חומות בהירות ריריות קטנטנות, חלקן גרגירים וחלקו חוטיות שיוצאות במתן שתן. אחרי יומיים מופיעים כאבים חדים בבטן באיזור הרחם ולאחר כמה ימים מגיע המחזור.
לפני כחודשיים גיליתי שיש לי בעייה בקרישיות הדם וכרגע לוקחת ASS 100 פעם ביום. הכאבים החדים שקרו כמה ימים לפני המחזור נחלשו אבל ההפרשות ממשיכות לקרות. האם זה קשור לקרישיות הדם? האם זה סממן לבעייה אחרת שעליי לבדוק? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
ד``ר אריה לידור20/07/2017שלום לך
פני לבדיקת רופא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרות בשתןמיואשת17/01/2015
שלום רב
בתי בת 19 בשנה האחרונה אושפזה מס פעמים בשל דקות בדרכיי השתן עליונה חום הקאות כאבים במותן עם חשד לדלקת בכלייה .
לפניי שבועיים אושפזה בגלל התקף נוסף אולטראסאונד כליות תקין סיטי כליות תקין קיבלה אנטיביוטיקה בוריד ולאחר 5 ימים שוחררה עם הקלה משמעותית אך כעבור שבוע נקראנו חזרה לביהח בגלל שהגיעו תרביות שתן ובהם התגלה החיידק PSEUDOMONAS AERUGINOSA אושפזה שוב קבלה אנטיביוטיקה בוריד תחילה הוסבר לנו שעליה להיות מאושפזת שבוע ימים היות שחיידק זה עמיד לאנטיביוטיקה אך שוחררה אחריי יומיים והוסבר לנו שנחכה לתרביות חדשות ואם שוב יצא חיידק תתאשפז למשך שבוע או שבועיים הבעיה עם הילדה שהיא נשאית של הפטיטיס C מה עושים במצבים כאלה ?? לא מסוכן לילדה? מה עם שאר בניי הבית ז לא מדבק?
אנא עזרתכם
תודה מראש
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות
ענת20/01/2015אם את יודעת או לא יודעת ומזל גדול מאלוהים שבמקרה נכנסתי לכאן.
יש תרופה צמחית ברמה עולמית שמחסלת היפטיטיס סי והיא נקראת אקטימור.
במקור היא נועדה למחלת הנשיקה ( זנגרמת ע"י וירוס ) והתגלתה כפלא להיפטיטיס סי.
תחפשי בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה זה האתר של המטפל.
יש תכן שזה קשור לדלקות שתן חוזרת שאת מתארת.
אני תקווה שהבאתי גאולה לבתך.
תשמרי את האתר במועדפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות חוזרות בשתן - תגובה
ד``ר יסמין מאור22/01/2015זיהומים בדרכי השתן אינם מחלה מדבקת כך שאין סיכון לשאר בני הבית.
לגבי הפטיטיס C - אין קשר בין זה לבין זיהומים חוזרים בדרכי השתן.
יש אנשים שסובלים מזיהומים חוזרים ובחלק ניכר מהמקרים אין לכך הסבר ביולוגי ברור.
ישנן דרכי התמודדות מגוונות, הן בפן הטיפולי והן בפן המניעתי, אם כי אף אחת מהן לא מגיעה להצלחה של 100%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)