מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח רע ללא תסמינים נוספיםלילה03/07/2018
יש לי ריח רע מהאזור, לא בהפרשות. מה גורם לזה ואיך אפשר לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ענין לפגישה אישית עם הרופא
ד``ר שרגא וקסלר09/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות עם ריח אחרי יחסי מיןיעל01/07/2018
רק אחרי שאני מקיימת יחסי מין להפרשות שלי יש ריח שונה. מה הסיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ענין לפגישה אישית עם הרופא
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח מוזר של הזרעכפיר28/06/2018
לזרע שלי כבר כמה ימים יש ריח מוזר.... אין תסמינים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השאלה?
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה חוזרת, פרוביוטקיה לא עוזרתרוני26/06/2018
יש לי פטריה חוזרת, לוקחת באופן קבוע פרוביוטיקה אבל זה לא עוזר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה תשובת התרבית?
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר המחזור יש לי הפרשות חומותאני26/06/2018
שלום
לאחר המחזור יש לי הפרשות חומות האם הן ניחשבות כמחזור?
איך ניתן למנוע את הריח הרע בזמן זה בנוסף להיגיינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ענין לפגישה אישית עם הרופא
ד``ר שרגא וקסלר01/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לבנות צמיגיות מהנרתיקשיר24/06/2018
שלום רב,אני בת 40+2,כל חיי אני סובלת מהפרשות לבנות צימגיות מהנרתיק,עברתי הרבה רופאים וטיפולים שונים כמו אנטיביוטיקות,נרות וכו,ושום טיפול לא עזר. אני רוצה לציין שאני סובלת מפטרת בין האצבעות הרגליים כרונית שהולכת ומתעצמת כל פעם מחדש במשך שנים. האם יש קשר בין השניים? האם אני צריכה להמשיך לטפל בהפרשות או להמשיך לחיות עם זה? הלכתי לרופא נשים לעשות בדיקת פאפ ולקח גם תרבית לפטריה ואמר שיש פטריה ושאני צריכה לטפל אחרי כל ההסטוריה שלי,והפנה אותי למומחת נרתיק ,האם לדעתך היא תוכל לעזור לי? תודה שיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד``ר שרגא וקסלר26/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה לאחר לקיחת אנטיביוטיקהליאן23/06/2018
שלום רב והמון תודה, אחרי אנטיביוטיקה נהיה לי פטריה אני מזהה את זה לבד (אני בת 65). שמתי אגיסטן 3 נרות לפני שבוע עבר כמעט לגמרי ויש עוד ממש קצת. אפשר לשים שבוע הבא עוד 3 נרות אגיסטן? זה לא מסוכן מדי שבוע אחרי שבוע לשים אגיסטן. לא מעוניינת כרגע לפנות לבדיקת רופא. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה תשובת התרבית?
ד``ר שרגא וקסלר26/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי הגוון של ההפרשותאיילת21/06/2018
אחרי מחזור אז לא נראה לי שזה קשור, ההפרשות שלי נהיו בגוון ורוד, לא נראה כמו דם, יש ריח קצת אחר אבל לא מסריח במיוחד...
שווה בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציע תרבית
ד``ר שרגא וקסלר26/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת צריבה ואדמומיות בשפתיים הפנימיותעינת19/06/2018
יש לי גרד, תחושת צריבה ואדמומיות בשפתיים הפנימיות. איך אפשר לטפל בזה?
ד``ר שרגא וקסלר26/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרך למנוע פטריות מראש?מרינה17/06/2018
כשאני שוכבת עם מישהו חדש ישר מתפתחת לי פטריה, אחרי הטיפול ועם אותו הפרטנר זה לא חוזר. למה זה קורה ואיך אפשר למנוע את זה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שם הפטריה?
ד``ר שרגא וקסלר18/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתן והרפסהדר14/06/2018
באותו הזמן יצא שגם יש לי דלקת בדרכי השתן וגם הרפס, יש קשר בין הדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרי
ד``ר שרגא וקסלר15/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בגמירה וזרע דלילאסף12/06/2018
הייתה לי צריבה והזרע היה דליל ומיימי, נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא פנה לאורולוג
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בעור של פי הטבעת ובוולווה שום משחה לא עוזרת מה לעשותקלרה08/06/2018
יש צריבה בעור של פי הטבעת ובוולווה שום משחה לא עוזרת יש לי מעי רגיז צרבות בעיות עיכול
אין שום פתרון לסבל הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לא תרופתי בפטריהאליה07/06/2018
האם יש טיפול לא תרופתי בפטרייה? או לפחות טיפול שאינו מצריך החדרה לנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבר יכול להדביק אותי בפפילומה?ליאת05/06/2018
האם גם גברים יכולים להידבק בנגיף ולהדביק נשים אחרות? איך יודעים אם הוא נשא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגיף הפפילומה
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2018כן. נשא על פי בדיקת PCR ל HPV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)