מידע רפואי
פורומים
- שיקום לב
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- כאב
- נכויות, אחוזי נכות
- השתלת שיער
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- הריון בסיכון גבוה
- כירורגית כלי דם, ורידים
- רפואת משפחה
- אקנה-רוזציאה
- ביטוח בריאות
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- כאבים קשים בראש התאמת תרופותיפית כהן17/11/2018
שלום רב, שמי כהן יפית בת 40 אם לשני בנים..
בריאה למעט מגרינה מגיל 12 טופלתי באין ספור תרופות אשר הותאמו לי לאורך השנים בהתאם לרמת הכאב שלאט לאט גדל במהלך השנים.
אני כבר חמש שנים טיפה יותר לדעתי מטופלת בטופירמט למנע ולדעתי עושה את העבודה כי רמת ההתקפים פחתה לשני התקפים חזקים בחודש. היום למדתי להתמודד עימם. הכאבים תוקפים אותי באזור האחורי של הראש בצורה תקיפה מאוד ומשביתה . אני יכולה לישון טוב ולקום באמצע הלילה עם כאבים שמשתקים אותי למס' ימים. אין לי באמת תרופה היום שעוזרת לי בזמן הכאב ברגע האמת . בזמנו לפני כעשר שנים פחות טופלתי בפרקוסט ובעוד כדור לכאב עצמו לא כדור מנע זה עזר אבל לא רציתי יותר אותם אז הפסקתי. היו המלצות על כל מיני כדורים לכאב. את המגרלב,רילרט זומיט מקווה שאומרת נכון הכל קיבלתי בתחילת שנות העדרית שלי עזר בהתחלה אחכ כבר לא.
היום אני חייבת משהו דומה וחזק מאוד מאוד שיעזור לי להמשיך בשגרת החיים עבודה,ילדים אחזקת הבית כל זה אני לא מצליחה כשאני נופלת למיטה. אני לא מוכנה לקבל את זה שאני לא מתפקדת בסך הכל בגלל ראש . אבל זה לא סך הכל הכאב החזק לפעמים מוריד לי לחץ דם בעוצמות החזקות . מתיש אותי לחיות ככה. ולקרוא לרופא הביתה ולהסביר לו שזריקת וולטרן לא מזיזה לי . אפילו לצחוק הפרץ צחוק חזק מביא אותי לתפוס את העורף ואת הראש כי אני חווה לחץ עצום ל10 שניות . ולאחרים זה נשמע מטורף. מה עוד יכולה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: כאבים קשים בראש התאמת תרופות
ד``ר דורון תודר19/11/2018שלום רב
ניתן לעזור במקרים של מיגרנות באמצעות גרייה מוחית.
ניתן להיעזר בכמה טכנולוגיות.
יש שאלה מעניינת והיא האם הטיפול יכול למנוע התקפים או להפסיק התקפים שכבר התפתחו.
להערכתי מדובר בתשובות שצריכות להינתן ברמה של המטופל הבודד.
ניתן להיעזר בטכנולוגיה של נוירופידבק, גריה ברזולוציה גבוהה או גריה מגנטית עמוקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובתך דר' דורון
יפית כהן19/11/2018תודה על תגובתך המהירה דר' דורון
אני מעט חוששת מפעילויות כירוגיות או פולשניות
וחוששת מפגיעות עטידיות במהלת עבודתי כנראה אני רגילה לפעולות המיושנות של הטיפול התרופתי וחוששת מהשאר. על אילו תרופות מלבד הטיפול הזה אתה היית ממליץ? והאם הטיפולים האלה יגזלו ממנים ימי עבודה? תופעות לוואי וכו' בכל זאת מנסה ככל יכולתי לנהל חיי שיגרה רגילים עד כמה שניתן למרות שכלפי חוץ אף אחד לא מבין את החיים האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דורון תודר24/11/2018שלום רב
התאמת תרופה לאדם היא תהליך שתוצאתו אינטגרציה של פרמטרים רבים. אין תשובה אחת נכונה לכולם. התשובה הסבירה תלויה בגילך, מחלות רקע, מבנה גופך, רגישיות מיוחדות שיש לך, רקע משפחתי, תרופות אחרות ועוד ועוד...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?