למרות מינון מכובד- בירור

מנהל הפורום

ד"ר דורון תודר
ד"ר דורון תודר
053-4877792
לקביעת תור אצל ד"ר דורון תודר
053-4877792 ללא פרסום בפורום
 
  • למרות מינון מכובד- בירור
    יאיר
    29/07/2019

    אין יתכן שלמרות טיפול תרופתי "מכובד" זה כ-5 שנים נגד חרדה מתמשכת פתאום יש חוסר יציבות שמתבטאת בהתקפי חרדה כל יום?
    מדובר בקלונקס 3 מ"ג בכל לילה + ויפאקס XR במינון 225 מ"ג

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר דורון תודר - 053-4877792

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה: למרות מינון מכובד- בירור

    ד"ר דורון תודר
    05/08/2019

    שלום רב
    אין לכך תשובה פשוטה. לעיתים ההרעה מתרחשת בגלל סיבה בחיים ולעיתים בגלל מחלה אחרת שהתפתחה או טיפול תרופתי אחר. יכולות להיות הרבה סיבות ולכן כדאי חלפנות לרופא שמטפל בכדי לברר את הסוגיה.
    בהצלחה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


