מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העדשות במשקפיים לסובלים מקרטוקונוסדוד21/05/2019
האם העדשות במשקפיים לסובלים מקרטוקונוס עבות יותר?
אם כן, למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפיים וקרטוקונוס
שחר רז29/05/2019שלום דוד,
עובי העדשות של המשקפיים תלוי בכמות הדיופטר שיש למטופל.
בד"כ ככל שהקרטוקונוס מתקדם יותר כך כמות הדיופטר והצלינדר גבוהים יותר. ניתן לדקק את העדשות במשקפיים ע"י אינדקסים של חומר גלם שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטוקונוס בעין שמאל וצלילהתומר14/05/2019
שחר שלום,
אני סובל מקרטוקונוס בעין שמאל.
אני מאוד אוהב לצלול.
האם זה יכול לפגוע ולהחמיר את מצב העין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוקונוס וצלילה
שחר רז14/05/2019שלום תומר,
לא שידוע לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלוויזית LCD ופליטת קרינהכפיר14/05/2019
היי שחר,
רציתי לשאול אותך שאלה:
האם LCD פולטת קרינת UV?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LCD ן UV
שחר רז14/05/2019שלום כפיר,
לא פולט UV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PKP ומגן בעין- בירורגונן12/05/2019
שחר שלום,
מה המצב?
מתי ניתן יהיה להפסיק לישון יחד עם המגן בעין
לאחר הליך PKP?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PKP ומגן לעין
שחר רז12/05/2019שלום גונן,
מומלץ כשבוע ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקרטוקונוס- שאלה חשובהנתן12/05/2019
היי שחר,
האם יכול להיות מצב בו קרטוקונוס פשוט עובר מעצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקרטוקונוס
שחר רז12/05/2019שלום מתן,
אין מצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר טיפול בקרטוקונוס ועיוורוןאלעד02/05/2019
היי שחר,
האם חוסר טיפול בקרטוקונוס עלול להביא לעיוורון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוקונוס
שחר רז03/05/2019שלום אלעד,
כן.
לכן חשוב לעשות מעקב פעם בשנה במרפאה המתמחה בקרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת לחמית חיידקית ועדשות מגעהראל02/05/2019
היי שחר,
שאלה חשובה:
מה ההנחיות לגבי עדשות מגע קשות
במקרה בו קיימת דלקת לחמית חיידקית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע קשות
שחר רז03/05/2019שלום,
לא להרכיב את העדשות עד גמר טיפול וחיטוי עמוק של העדשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרוס לינקינג סיכויי הצלחהפז01/05/2019
שחר שלום,
לאחר כמה זמן ממועד הליך הקרוס לינקינג ניתן לקבוע האם הצליח או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוס לינקינג
שחר רז03/05/2019שלום פז
חודש ימים.
יש מקרים שיש עכירות קטנה שנמשכת יותר מחודש אבל בדכ היא חולפת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטוקונוס בשילוב עם צילינדרמירב01/05/2019
היי שחר,
אני סובלת מקרטוקונוס בשילוב עם צילינדר.
האם ניתן במצב כזה להשתיל עדשות טוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוקונוס
שחר רז03/05/2019אפשרי במקרים מסויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוטרס והסרת משקפיים בלייזררעיה30/04/2019
האם ניתן לבצע הליך הסרת משקפיים בלייזר כשיש פלוטרס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוטרס והסרת משקפיים
שחר רז30/04/2019ניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגע ודלקות חוזרותדריה30/04/2019
היי שחר,
אני מרכיבה עדשות מגע כבר כמה שנים.
אני סובלת מדלקות חוזרות בעיניים- כל חודש לערך.
אני כן מקפידה להחליף את העדשות בזמן, אך הדלקות עדיין מופיעות.
יכול להיות שריבוי הדלקות מעיד על כך שאני עושה לעצמי נזק עם השימוש בעדשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע ודלקות חוזרות
שחר רז30/04/2019שלום דריה
דלקות חוזרות בעיניים יכולות לגרום לנזק גדול יותר.
צריך לבדוק את ההתאמה , חומר גלם , ואופן השימוש בעדשות שלך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הסרת משקפיים וכבדי ראייהחפר28/04/2019
שחר שלום,
האם אדם כבד ראייה יכול לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאה בספר או מחשב
שחר רז28/04/2019שלום חפר,
אין מניעה כל עוד המטופל מתאים לניתוח הסרת משקפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח הסרת מששפיים
שחר רז03/05/2019שלום פז,
אפשר, אבל אני לא בטוח בתועלת שבדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יותר גרוע קריאה מספר או ממסך מחשב ?איתי28/04/2019
שלום רב.
רציתי לשאול מה יותר גרוע לעיניים קריאה מדף ספר או ממסך מחשב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאה בספר או מחשב
שחר רז28/04/2019שלום איתי
אין נזק בקריאת ספר במידה ויש תאורה טובה.
קריאה במחשב יותר בעייתית בגלל קרינת אור כחול הגורמת יותר ל"מתח בעיניים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבחנו אצלי פיגמנט בעיןשחר24/04/2019
היי שחר,
מה שלומך?
אני 3 חודשים לאחר לידה שלישית. לפני כחודש הייתי אצל רופא עיניים והוא איבחן אצלי פיגמנט בעין. מה זה בעצם אומר? מה ההשלכות של העניין? והאם אני צריכה להיות מודאגת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנט בעין
שחר רז24/04/2019האם הכוונה לפיגמנט כמו נקודת חן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע בקרנית ועדשות מגעאבנר24/04/2019
היי שחר,
שאלה לי אלייך:
אני סובל מקרע בקרנית.
לאחר כמן זמן, מרגע התאחות הקרע, ניתן לשוב ולהרכיב עדשות מגע מבלי שאצטרך לחשוש להופעת קרע חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע
שחר רז24/04/2019שלום אבנר
הכוונה לקרע בקרנית או ברשתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)