מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אותה גברת בשינוי אדרת?רמי05/08/2019
האם אקטזיה היא חלק ממחלת הקרטוקונוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטזיה
שחר רז06/08/2019שלום רמי,
לאקטיזיה יש מאפיינים דומים לקרטוקונוס כמו בלט ואי סדירות של הקרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעות לטיפול בקרטוקונוסמוני31/07/2019
אני סובל מקרטוקונוס ומרכיב עדשות קשות שמציקות לי כל הזמן ולא נעים לי איתן בכלל
האם ניתוח טבעות יכול לגרום לזה שלא אצטרך ללכת עם עדשות קשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח טבעות וקרטוקונוס
שחר רז06/08/2019שלום מוני
לא.
במידה והעדשות מציקות לך,ממליץ לך להחליף אותן בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלפריטיס ומשקפיים מיוחדים- בירוררונן28/07/2019
האם משקפי eyeheal עשויים להקל על תחושת הגירוד והצריבה? האם הם יכולים להפחית את הנקבוביות השמנוניות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלפריטיס
שחר רז06/08/2019לא מכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדשה הסקלרלית והוספת סלייןענת17/07/2019
האם זה חובה להסיר מהעין את העדשה הסקלרלית
בכל 4 שעות בשביל להוסיף סליין או שלא חייב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשה סקלרלית
שחר רז17/07/2019שלום ענת,
תלוי בחומר הגלם שהעדשות שלך יוצרו.
מה הסיבה שאת צריכה להחליף את התמיסה כל ארבע שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לקנות עדשות מגע קשותבוריס11/07/2019
אני מחפש לקנות עדשות מגע קשות כבר מלא זמן.
אני לא יודע לאן ללכת. אני מחפש מישהו שמתמחה בתחום הזה. כמה עולה פגישת ייעוץ?
וגם מה מחיר של העדשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע קשות
שחר רז16/07/2019תתקשר בבקשה
03-9087472* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטוקונוס ועדשות קשות- בירורזהבה09/07/2019
האם ניתן שלא להשתמש בעדשות קשות במקרה של קרטוקונוס? הן מציקות לי מאוד בעיניים.
ואם כן, מה ניתן לשים במקום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוקונוס ועדשות קשות
שחר רז16/07/2019שלום זהבה,
עדשות מגע לא צריכות להפריע לך בתחושה.
יש מגוון רחב של עדשות וחומרי גלם שאפשר להתאים לך ע"מ שתרגישי טוב איתן והכי חשוב ההרגשה תהיה נעימה ולא מטרידה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קרוסלינקינג- משך החלמהשיר07/07/2019
היי שחר ושבוע טוב,
מה משך ההחלמה לאחר ניתוח קרוסלינקינג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוסליקינג
שחר רז16/07/2019שלום שיר,
החלמה של כשבוע ימים. הרכבת עדשות מגע כחודש לאחר הניתוח בהתאם לביקורת הרופא המטפל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא בעת ביקורת על קרטוקונוסעופרה03/07/2019
שחר שלום,
יש לי קרטוקונוס כבר מספר שנים בשתי העיניים.
לפני כמה זמן הייתה לי ביקורת אצל הרופא.
הוא כתב על עין שמאל שלי ראיה FC. מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוקונוס
שחר רז03/07/2019זה אומר שחדות הראייה שלך בעין זו חלשה מאוד והיא ״ספירת אצבעות״ מקרוב.
אולי עם עדשת מגע מיוחדת אפשר להביא אותך לראייה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטוקונוס וגנטיקה- שאלה חשובהאלמוג30/06/2019
שחר שלום ושבוע טוב!
האם קרטוקונוס יכול להיות גם תורשתי?
האם הסבירות אליו עולה אם לאחד מבני המשפחה יש את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוקונוס וגנטיקה
שחר רז30/06/2019שלום אלמוג,
יש קשר גנטי במחלת הקרטוקונוס.
מומלץ לבדוק את בני המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ תוך עיני וקרטוקונוסברי26/06/2019
היי שחר,
מה הסימפטומים של לחץ תוך עיני?
והאם מי שיש לו קרטוקונוס עלול לסבול גם מלחץ זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דוח עיני וקרטוקונוס
שחר רז26/06/2019שלום ברי,
אין קשר בין השניים.
הדבר היחיד שמשפיע זה היכולת והדיוק בבדיקת לחץ תוך עיני בגלל העיוותים בקרנית ועוביה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטוקונוס וכאבי ראש וסחרחורותשילה23/06/2019
היי שחר,
מה שלומך?
אני בת 40. סובלת כבר מספר שנים מקרטוקונוס. בשבועיים האחרונים אני סובלת מסחרחורות וכאבי ראש. הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר שאין החמרה במצב הקרטוקונוס, אבל לי זה כן נראה קשור. האם עליי ללכת גם לביקור אצל אופטומטריסט? או שמספיקה חוות הדעת של הרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוקונוס וכאב ראש
שחר רז23/06/2019שלום שילה,
כאבי ראש יכולים להצביע על שינוי רפרקטיבי במשקפיים או בעדשות מגע.
ממליץ לך לפנות לאופטומטריסט מומחה לקרטוקונוס לבדיקה מקיפה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטזיה ומחלת הקורטוקונוס - בירוראופיר18/06/2019
היי שחר,
שאלה לי אלייך:
האם אקטזיה זה אותו הדבר כמו מחלת הקורטוקונוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטזיה וקרטוקונוס
שחר רז23/06/2019שלום אופיר
חלק מהסימנים הקליניים זהים.
המשותף לשניהם זה עיוות הקרנית והידקקות.
אקטזיה נצפת לאחר ניתוח רפרקציה להסרת משקפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת משקפיים ללא ניתוחעודד02/06/2019
היי שחר,
איך ניתן לבצע הסרת משקפיים ללא ניתוח?
כיצד זה מתבצע אז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת משקפיים ללא ניתוח
שחר רז23/06/2019שלום עודד
הסרת משקפיים ללא ניתוח מתבצעת באמצעות התאמה של עדשות מגע אורטוקיי.הטיפול נעשה במהלך הלילה ובזמן השינה וביום המטופל רואה טוב בלי משקפיים או עדשות מגע.הטיפול הוא הפיך , זא שבמידה ומפסיקים את הטיפול המספר במשקפיים חוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטוקונוס- עדשות מגע מול משקפייםרינה29/05/2019
היי שחר,
אני סובלת מקרטוקונוס.
האם זה נכון שעדשות מגע מסייעות יותר ורואים בהן טוב יותר מאשר משקפיים במקרה של קרטוקונוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוקונוס-עדשות מגע מול משקפיים
שחר רז29/05/2019שלום רינה,
בשלבים ראשונים של המחלה אפשר להסתדר עם משקפיים אבל בשלבים מתקדמים יותר רצוי לעבור לעדשות מגע מיוחדות לקרטוקונוס ע"מ להגיע לחדות , נוחות ואיכות ראייה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטוקונוס- דרכי טיפול - חשובעדי26/05/2019
היי שחר,
מה הטיפול היעיל ביותר לקרטוקונוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוקונוס - דרכי טיפול
שחר רז29/05/2019שלום עדי
אין טיפול לריפוי המחלה.
יש דרכים לעצור את המחלה ולשפר את חדות ואיכות הראייה ומקרים קשים מאוד מבצעים ניתוח השתלת קרנית מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)