מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשה סמי סקלרלית לקרטוקונוסרני23/04/2019
קיבלתי אתמול עדשה סמי סקלרלית לקרטוקונוס.
נאמר לי שיש צורך לשטוף אותה בסבון gp לפני שמכניסים אותה למי חמצן. האם ניתן להשתמש בסבון של בוסטון לעדשות קשות במקום בסבון של gp?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשה סמי סקלרלית לקרטוקונוס
שחר רז23/04/2019שלום רני,
תמיסת הסבון של בוסטון מתאימה לעדשות מגע קשות לסוגיהן.חלק מהעדשות הסקלרליות מיוצרות עם ציפויים שונים ומיוחדים ולכן מומלץ להקפיד על הוראות השימוש כפי שקבלת.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל תת רשתי שנקרא נוזל תת פוביאלי.עומר23/04/2019
היי שחר,
עשיתי בדיקת OCT.
בבדיקה זו אמרו לי שיש לי נוזל תת רשתי שנקרא נוזל תת פוביאלי.
מה זה בכלל? האם ניתן לטפל ואיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל תת רשתי
שחר רז23/04/2019שלום עומר,
עליך לפנות לרופא עיניים מומחה רשתית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי קרנית ומצב קורטקנוססיון21/04/2019
שחר שלום,
מה שלומך?
האם רק באמצעות מיפוי קרנית ניתן לדעת האם הקורטקנוס מתקדם או שקיימת דרך אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי קרנית וקרטוקונוס
שחר רז21/04/2019רק באמצעות מיפוי קרנית.
ההמלצה שלי לעשות השוואה דיגיטלית במכשיר זהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קאוס לינקינג ולייזראופיר21/04/2019
היי שחר
חג שמח :)
האם אפשר לעשות לייזר לתיקון הראייה על העין שעברה ניתוח קאוס לינקינג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קרוס ולייזר
שחר רז21/04/2019שלום אופיר,
אפשרי, אבל צריך לבדוק את מידת החומרה של הקרטוקונוס והאם אתה מתאים לניתוח הסרת משקפיים.
בד"כ המכונים להסרת משקפיים פוסלים מטופלים עם קרטוקונוס.
מועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה התסמינים לקרטוקונוס- בירורמור02/04/2019
מה התסמינים לקרטוקונוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוקונוס
שחר רז24/04/2019שלום מור
עיוות והיחלשות מבנה הקדמי ו/או האחורי של הקרנית בצורת בלט/חרוט וכתוצאה מכך הדקקות עוביה.
החולים בקרטוקונוס סובלים מירידה בחדות ראייה, סינוורים והילות בעיקר בשעות הלילה.
אני מאבחן מטופלים במחלת הקרטוקונוס שמגיעים אלי לבדיקה שגרתית ואינם מודעים כלל שהם חולים במחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)