טיפולי הפריה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולי הפריה
    נונה
    28/06/2011

ערב טוב
    אני אחרי 5 טיפולי ivfהטיפולים הקודמים לא צלחו וגם אין איזושהיא סיבה מיוחדת לכך הבדיקות שלנו תקינות ונראה שהכל בסדר לדברי הרופא שלי ביום שני ביצעתי שאיבה וביום ראשון אחרי הוחזרו 2 בלסטוציסטים 1טרי ו1מוקפא מה הסיכוי להריון ? ואם לא מה עלי לעשות בהמשך יש לציין שאני בת 34 ביום ראשון אני אמורה לעשות בדיקת דם להריון האם בשלב הזה במידה ויש הריון מרגישים איזשהוא שינוי בגוף או שזה עדיין מוקדם.
    תודה לכם על התשובות והעזרה שלכם כלפינו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי הפריה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אפשר תשובה בבקשה

נונה
    29/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי???

נונה
    29/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי הפריה - תגובה

פרופ' שחר קול
    29/06/2011

הסיכוי להריון הוא טוב.
    בשלב זה לא אמורים "להרגיש" בהריון.
    אם לא יושג הריון, יש להיוועץ עם הרופא / היחידה המטפלת ולגבש תכנית להמשך, כולל ברור גורמים אפשריים לכישלונות חוזרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו