שאלה מאוד דחופה לפרופ' דוד בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה מאוד דחופה לפרופ' דוד בידר
    FF
    02/07/2011

שלום בוקר טוב..

אני פונה איך מכיון שאתה ענית לי פעם קודמת אני יזכיר לך בקצרה..
    התחלתי בתאירך 29.5 לקחת פריגון ואחרי זה אוגלטרן ובתאריך 1.2 לקחתי אובטריל ובתאריך 3.6 הגעתי לשאיבה ושאבו רק ביצית אחת.. אמרו לי להתחיל מדרון ודוקסלין 5 ימים ואנדומטריןפעמיים ביום עד שהם אומרים הפסיק.בתאריך 5.6
    החזירו לי את עובר הוא היה בעל 4 תאים..ואמרו לי להתחיל גם אסטופרם פעם ביום
    ב20.6 הייתי לי בדיקת בטא שיציאה שלילית..
    אני יום לפני הבטא קיבלתי ווסת וקיבלתי ווסת מאוד מוזרה היא הייתה מאוד מאוד בהירה ועם המון קרשי דם.. הגעתי למחלקה ביום בדיקה של הבטא אמרתי לאחות על הווסת שלי היא אמרה לי שזה מהתרופות שאני לוקחת. עשיתי דם ואוטלטרסאונד
    בצוהריים שדיברו איתי אמרו לי להמשיך את האסטופרם ואנדומטרין באותה הכמות ולבוא ביום חמישי ב23.6 הגעתי ביום חמישי לבדיקת דם ואולטרסאונד אמרו לי בצוהריים להתחיל זריקות חדשות שקוראים להם דקפפרטיל ולהמשיך את האסטופרם עד יום ראשון כולל ולקחת את האנדוטרין עד יום רביעי כולל ולהגיע בעוד שבועים ב7.7 ששאלתי את האחות איזה תוכנית הם עושים לי היא אמרה שמנסים לפי ה21 של המחזור.כבר הייתי בסיום של הווסת אבל
    מאותו יום שהתחלתי את הזריקות ניהוי לי המון המון הפרשות חומות יחד עם האנדוטירין שהפסקתי את האנדומטרין ביום רביעי כבר ביום חמישי לא היו לי את ההפרשות.
    אבל אתמול בצוהריים התחיל לי דימום שניראה מאוד מאוד דומה לווסת הדימומים ממשיכים גם עכשיו...
    אני לא יודעת ממה זה ?
    יכול להיות שזה מהזריקות החדשות?
    זה תקין ?
    להגיע אליהם ב7.7 רגיל או לגשת אליהם לפני כי זה לא תקין ?

תודה רבה רבה רבה רבה לך והמשך יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מאוד דחופה לפרופ' דוד בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/07/2011

כל הפרוטוקול לא ברור לי כל כך למרות שאני מבין מה הם מתכוונים לעשות.
    בת כמה את ומדוע התגובה שלך של ביצית אחת?
    מה הפרופיל ההורמונלי שלך והאם עשית בדיקת AMH?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' דוד בידר

FF
    02/07/2011

היי תודה רבה על תשובתך

אני בת 24 וששאבו לי רק ביצית אחת הרופא המטפל בי לא ידע לענות לי על שאלה איך שאבו לי רק ביצית אחד שבשאיבה הראשונה שלי שאבו לי 13 ביציות והופרו 6 ששאלנו אותו למה הוא הפך את שאלה אלי מה קרה ועם היה משהו על הזריקות אמרתי שלא ושלקחתי את הזריקות כל יום ובאותו שעה והוא נתן לנו תשובות לא הגיונית והתחמיוקיות..
    אני לא יודעת מה הפרופיל ההורמונלי שלי איך אני יכולה לבדוק?
    ובדיקת AMH לא ניראה לי שעשיתי.
    הבעיה היא לא אצלי הבעיה היא אצל בעלי בזרע.
    אני לא ידעתי שאני צריכה לבדוק את כל הדברים האלה. אני במרץ עברתי הפלה בשבוע 8 בגלל העובר הופסק לפעום. ושבשאיבה האחרונה שלי ששאבו לי רק אחד רצינו לעבור רופא לעבור מחלקה ולבסוף ויתרנו כי אמרנו שבטוח עכשיו לעבור לרופא אחר ולהתחיל לספר לו מה היה זה סיפור. ועכשיו אני לא יודעת מה קורה עם הווסת, עם זה נורמלי ואולי זה התופעות של הזריקות החדשות.
    אני יגיד לך את האמת אני לא יודעת מה לעשות. אני לא ידועת עם נכון מה שהרופא נותן לי לקחת. עם ללכת אליהם מחר או פשוט עד יום חמישי שהם אמרו לי להגיע
    התחלתי כבר להתייאש.

תודה רבה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' דוד בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/07/2011

טוב הבנתי מה קורה.
    הפרוטוקול האחרון לא עבד כי היה משהוא לא תקין במהלכו אך כרגע זה לא חשוב.
    צריך להתחיל פרוטוקול חדש שילך טוב כמו הראשון.
    אני הבנתי את הפרוטוקול שרוצים לתת לך ,תנסי אותו ונראה איך זה יפעל.
    באופן עקרוני את צעירה וזה צריך לעבוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר

FF
    02/07/2011

הבנתי ותודה על התשובתך.
    אך לא הבנתי עם זה תקין הדימום שקיבלתי אתמול ודימום ממשיך, זה ממש ניראה כמו ווסת. שלפני שבוע קיבלתי ווסת אבל ווסת נורא מוזר...
    יכול להיות שזה תופעות של הדקפפטיל?
    תודה רבה על הכל אני מאוד מודה ומעריכה אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/07/2011

אם את מתחילה שוב דקפפטיל אז זה לא משנה מה הדימום כי הכוונה להכין אותך בפרוטוקול ארוך, והכוונה שנותנים דקפפטיל לדיכויי במשך מספר ימים ואחר בודקים על ידי בדיקות דם ואולטרה-סאונד האם אפשר להזריק את הורמוני הגירויי.
    אם זה יהיה ככה זה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר

FF
    03/07/2011

שלום

אז רגע לא הבנתי אחרי שבודקים בבדיקת דם ובאולטרסאונד לראות האם אפשר להזריק את הזריקות לגירויי אז מה זה אומר שוב אני מתחילה את הפירגיון ואחרי כמה ימים את האוגלוטרן ? כיאלו מהתחלה?
    אני חשבתי שאני לוקחת את הדקפפטיל ואחרי כמה ימים יקראו לי לשאיבה לא ידעתי שזה ככה..
    אני מצטערת שאני שואלת אותך ושואלת הרבה שאלות אבל אצלי במחלקה הם לא עונים כמו שצריך אז תודה רבה רבה.

ועוד דבר.. קראתי את מה ששרון כתבה ועל כל התגובות של הבנות. אני לא נוהגת לענות לבנות כאן על הדיבור וההתנהגות שלהן אבל אני יכולה להגיד לך שאתה עושה עבודת קודש וההומר שלך מאוד מצחיק ומכל הטיפולים ומה שמסביב לפעמים לעלות חיוך זה תמיד טוב.
    אני מאוד מאוד שמחה שאתה נימצא בפורום הזה, אומנם אני לא מכירה אותך אישית אבל אני יכולה להגיד עליך שאתה בן אדם זהב ושאכפת לו מכל מטופלת ומטופלת.
    אתה עונה כאן לבנות במסירות ובהבנה. וחבל שיש כאן בנות שלא מעריכות זאת.

המון המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/07/2011

הדקפפטיל מטרתו רק דיכוי הפעילות ההורמונלית שלך.
    כדי לגרות זקיקים חייבים שוב פעם להתחיל בפיורגון והתהליך יהיה כמו בפעם הראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו