גילי תיקראי את הכל ועל תשחקי אותה מ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גילי תיקראי את הכל ועל תשחקי אותה מ
    נטע
    03/07/2011

נומסת רופא לא צריך וזה לאקשור לכלום לכתוב לאישה שהיא עקרההההההההה זה בסדר תעני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטע , אני מסכימה איתך לגבי כל מילה

שני
    03/07/2011

שרשמת לגילי ....

לא אתפלא אם אותה "גילי" היא "מתחזה" - איני מאמינה שאישה שעוברת טיפולים תרשה לעצמה לכתוב דבר כזה לאחר שקראה את התשובות ההזויות וההתבטאויות המילוליות האגרסביות של דויד בידר!

הוא באמת חושב שהוא "מלך".....
    איזו רמה....
    אלוהים אדירים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע , אני מסכימה איתך לגבי כל מילה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/07/2011

אני חושב שאתן מתחזות.
    קיבלתן רשות משרון לענות בשמה?
    מה פתאום אתן מתערבות בחוות הדעת שלי אליה?
    אתן קוראות את כל השאלות והתשובות בפורום ומתחילות לברבר?
    החוות דעת היא אישית!
    מבקש מכן לא לקרוא בכלל את חוות הדעת שלי במיוחד של נשים אחרות ולתת הערות
    לא רלונטיות במקומן.
    כנראה אין לכן עיסוקים אחרים מלבד לתת יעוץ חובבני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתן פשוט חוצפניות! הפורום נועד...

סימה
    04/07/2011

בשביל לעזור לנו בשאלות כי הרופאים שלנו לא זמינים... והרופאים האלו כאן לא מקבלים על זה שכר ועונים לנו בכל רגע נתון כשהם יכולים!

אתן פשוט חוצפניות אחת אחת.... לא יודעת מי עומדת מאחורי הניקים האלו אבל קצת כבוד אם הוא כותב חוות דעת אז הוא יודע מה הוא כותב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל

איילה
    07/07/2011

חבל שהרופאים לא זמינים לכם אני נכנסת לפורום להתעניינות בלבד הרופא שלי זמין 24 שעות ש-י-ה-י-ה בריא יש לי את הפלאפון שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטע, לשני, לפרופ' בידר ולכל השאר

גל
    03/07/2011

ראשית אני לא מתחזה, אני נכנסת ע"מ לשאול שאלות ולקבל תשובות, אני בוחרת אם לקבל את התשובה או לא, במידה ורופא יענה לי שלא "כרצוני" אני פשוט מתעלמת ולא מתייחסת, אכן פרופ' בידר הוא לא אלוהים הוא רופא וגם רופאים מדברים ,"שטויות לפעמים,בכל זאת הם לא אלוהים , אז אולי נפסיק את כל הדיון הזה ונמשיך הלאה, אני נמצאת במצב שלכן ונמצאת בטיפולים כ- 3 שנים!! ואכן החלפתי את הרופא שלי פעם כי הוא לא היה מספיק מקצועי ורגיש כלפי. אני המטופלת ואני זו שצריכה לקבל שרות, תפקיד רופא הוא כמו איש מכירות ובמידה והוא לא מציע לי "מוצר, טוב (הכוונה לשרות, מקצועיות, רגישות, ) ניתן ללכת לאיש מכירות אחר והכוונה לרופא אחר.

אני פשוט בוחרת להסתכל על הכוס המלאה ולא לקחת דברים באופן אישי, ומי שפוגע בי אני פשוט לא מגיבה ומתעלמת.

ושוב אני לא מבקרת אותכן, קראתי הכל ובכל זאת זה מעייף בוא נמשיך הלאה ונתעסק באיך להביא ילדים לעולם.

פרופ' בידר, אין צרוך להמשיך להגיב אנא ישנם שאלות של בנות שממתינות לתשובתך וזה כעת חשוב יותר.

שוב תודה לכן בנות יקרות וב"ה ובעזרתנו ובעזרתן של הרופאים נחבוק בידינו ילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מתחזה היית שני ועכשיו גל???????.

גו'לי
    03/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטע

גל
    03/07/2011

מרוב שאת עונה ותוקפת את לא שמה לב למי את כותבת.

שמי הוא גילי ובקיצור גל, אני לא כותבת בשמות אחרים.

שוב בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע תודה. בע"ה שכולנו נהיה אמהות

לירן
    03/07/2011

במהרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו