תגובה חריפה לאיקוקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תגובה חריפה לאיקוקלומין
    לנה
    08/01/2008

לדר' שלום רב!
    אני בת 30 אם לשתי בנות שתיהם בטיפולי איקקלומין( הראשונה מטיפול 3 , והשנייה מטיפול 2)
    לפני שבועיים וחצי עברתי טיפול באיקקלומין, שבוע לאחר טיפול חשתי כאבים עזים בבטן תחתונה
    המלווים בבחילות. הופנתי למיון ושם גילו שני ציסטות אחד בגודל 25מ"מ והשניה 35מ"מ.
    חיכיתי כמה ימים וחזרתי לרופא המטפל כשחשתי קצת הקלה בכאבים.( ליום החמישי).
    בלי לבדוק אותי רק על סמך שאמרתי שפחות כואב.
    הרופא הסביר שהציסטות ייקטנו ויעלמו עם הזמן. לשאלתי האם אפשרי שאני בהיריון נאמר שסיכוי מאוד נמוך בגלל הציסטות. הוסט האחרון הייה ב- 9/12/07.
    אתמול ביצעתי בדיקה ביתית ויצא תשובה שלילית.
    אמנם עדיין יש לי בחילות חזקות , כאבים בחזה ונפיחות בבטן.
    האם אלה תופעות של ציסטות? או יכול להיות שבגלל שעשיתי בדיקה לפני הזמן עדיין יש סיכוי להיריון?
    בנוסף הרופא לא מוכן לתת טיפול באיקקלומין אלה להפנות למחלקת פוריות, הוא לא מוכן לקחת אחריות לעוד טיפול אחרי תגובה כזאת, אמנם עברתי עשרות טיפולים בעבר ואף פעם לא הייה לי תגובה כזאת.
    מה הייתה ממליץ לעשות ? ומה לדעתך הסיבה שגרמה לתגובה כזו?
    סליחה שיצא ארוך פשוט מאוד מאוד חשוב לקבל את חוות דעתך!
    בתודה מראש,
    לנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה חריפה לאיקוקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקקלומין

פרופ' שחר קול
    08/01/2008

תגובה של 2 זקיקים לביוץ, אם זה אכן מה שהיה, אינה נחשבת ל"חריפה".
    אין בה כדי להסביר כאבי בטן כה עזים, ותופעות אחרות כגון בחילות, כאבים בחזה, ונפיחות בטן.
    יש לברר סיבות נוספות, שאינן בהכרח קשורות לטיפול באיקקלומין.
    אם עברו יותר משבועיים מיום הביוץ המשוער ועדיין אין מחזור יש מקום לבדיקת דם להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו