מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ' מידררעות04/07/2011
שלום פרופ',
התחלתי טיפולי IVF לפני כשנתיים וחצי, עברתי לתרומת ביצית שנבעה רק הריוניות כימים לצערי.
ביקשתי מהרופא שלי לתת לי הפניה להמוטולוג לבדיקת קרישות דם, שלא יכול להזיק אבל לפחות לשלול בעיות ולהיות מוכנים להחזרה הבאה ואולי האחרונה שלי.
רציתי לשאול ולדעת מה בדיוק יברר איתי המוטולוג, האם רק הוא יכול להפנות אותי לבדיקת דם לקרישות דם? יכול להיות שהוא לא ימליץ ולא יתן לי לעשות את הבדיקה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה- לפרופ' בידר
רעות04/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' מידר - תגובה
פרופ` דוד בידר05/07/2011ברור קרישיות יתר הוא סט של בדיקות דם.לפי התוצאות אפשר להחליט על טיפול נוגד קרישה.
אני בכל מקרה הייתי מזריק לך קלקסן בהריון הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- המשך
רעות05/07/2011ראשית תודה על המענה.
1. עפ"י מה שכתבת שהיית ממליץ שאקח קלקסן למרות הכל? אתה מאמין שזה יכול לזרז קליטת הריון?
2. שאלה שניה: אף פעם לא עשו לי בדיקת פיפל, האם אתה חושב שבדיקה זו חשובה ואני צריכה לדרוש את זה? והאם כדאי לעבור לתמיכה של גסטון בזריקות?
ושוב הרבה תודות לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר05/07/2011קלקסן אני מאמין שיעזור.
פיפל וגסטון אני לא בעד.
אם עשו לך בעבר היסטרוסקופיה זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- המשך
רעות09/07/2011תודה על המענה.
רוצה רק להבין שוב, מחר יש לי פגישה עם המוטולוג, בעקבות הריוניות כימיים מתרומת ביצית, במידה ובדיקות קרישות הדם יצאו תקינות
האם כדאי בכל מקרה לבקש מרשמים לקלקסן לטיפול הבא שלי?
האם יכולה להיות התנגדות של המוטולוג לקבל את הקלקסן בעקבות שהבדיקות שלי יהיו תקינות.?
אשמח לקבל המלצות איך להתנהג בפגישה עם המוטולוג.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2011להמטולוג דעות משלו ץ
תשמעי מה הוא אומר ונדבר על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- המשך
רעות11/07/2011אתמול הייתי אצל המוטולוג, ללא שום בירורים רק שלח אותי לבדיקת דם.
שאלתי אותו לגבי קלקסן, אבל אמר רק עפ"י התוצאות יוחלט.
הייתי בטוחה שיעשה איתי בירורים באתי אם תוצאות בדיקות שעברתי בעבר ולא הסתכל אפילו וכו'.. הייתי אצלו 2 דקות ונתן רק הפניה לבדיקת בירור יתר קרישה.
האם כך זה נהוג בד"כ? מה בהמשך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2011כאשר יהיו תשובות תעבירי אלי ואגיד לך מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)