אתיקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אתיקה
    אלמונית
    07/07/2011

שלום,
    אני עוברת IVF ובמהלך השנה האחרונה הייתי אצל מספר רופאים.
    עברתי בדיקה של אולטרסאונד וגינלי לפני יומיים והיא הייתה קצת חריגה, יצאתי ממנה עם הרגשה לא טובה.
    כשנכנסתי לחדר היו בו שני רופאים נוספים. חיכיתי שיצאו אבל הרופא המטפל אמר לי להיכנס מאחורי הוילון ולהתארגן בזמן שהם היו בחדר.
    כשנכנס לבדיקה עמדה אחת הרופאות (כנראה מתלמדת) מאחוריו והסתכלה מבלי ששאלו אותי להסכמתי.
    כשהוא הכניס את המכשיר הוא פיסק את איבר המין עם היד- עשיתי המון בדיקות כאלה בשנה הזו ומעולם לא נגעו בי ולדעתי לא היה בזה צורך.
    ולבסוף בזמן הבדיקה הוא נשען עם כל הזרוע על הירך הפנימית שלי כאילו אני משענת.
    כשיצאתי עמד לי גוש בגרון והרגשה שהתיחסו אלי כאילו אני חפץ ולא בן אדם עם פרטיות שגם ככה מופרת במשך כל התהליך של הפריות.
    אני עדיין מנסה להבין כמה אני רגישה וכמה יש פה בעיה של הרופא.
    אשמח לדעת מה הסטנדרטים לבדיקה מסוג זה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אתיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

אלמונית
    08/07/2011

אשמח למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתיקה - תגובה

פרופ' שחר קול
    09/07/2011

במסגרת טיפול ביחידות ציבוריות מקובל שהמעקב נערך ע"י צוות , ולא רופא מטפל פרטי אחד. ביחידות ציבוריות מכשירים דור המשך, לכן סביר כי בחדר יהיו מתמחים, סטאג'רים, ואף סטודנטים.
    יש לשמור ככל הניתן על פרטיות המטופלת ע"י כיסוי החלק התחתון של הבטן והאגן בעת ביצוע בדיקת א.ס.
    לא מקובל שרופא יישען על המטופלת.
    לרוב, ניתן להחדיר את מכשיר הא.ס. באופן ישיר, יתכן קושי לעיתים המחייב פיסוק השפתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו