שאלה לפרופ' דויד ישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' דויד ישי
    דן
    08/07/2011

פרופ' דויד ישי שלום,

אנחנו נמצאים ללא הצלחה לאחר 3 טיפולים עם אקוקלומין (עם 2 הזרעות) ו-2 הזרעות עם פיוריגון (66 יחידות). (גידול של זקיק 1 או 2).
    יש לציין שלא נעשו הפסקות בין טיפולים עם אקוקלומין ועם פיוריגון. ביניהם כן הייתה הפסקה של חודש-חודשיים לשם צילום רחם.
    שאלות:

1. האם באופן כללי נחוצה ההפסקה בין טיפולים השונים. האם טיפולים רצופים יכולים לגרום לגירוי שחלות,לתופעות לוואי שונות או ירידה ביעילות התגובה של הגוף?
    2. האם הייתה ממליץ להמשיך לטיפול פיוריגון נוסף עם מינון גבוה יותר? אם כן, האם נחוצה בשלב זה הפסקה של חודש ימים?
    3. האם הייתה ממליץ בשלב זה ללכת ל-IVF? אם כן, האם נחוצה בשלב זה הפסקה של חודש ימים?
    4. IVF: האם בזמן הרדמה כללית של הוצאת ביציות אני עלולה להתעורר ולהרגיש כאבים?
    5. IVF: האם עקב הרדמה כללית והכנסת צינורית לפה , יכול להגרם נזק לשיניים של המטופלת? עד כמה זה שכיח והאם אפשר להמנע מהכנסת צינור?

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' דויד ישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' דויד ישי - תגובה

ד''ר דוד ישי
    09/07/2011

שלום
    תודה על המינוי , אבל אני לא פרופ' אלא דר'
    1. אין על זה הסכמה גורפת, אבל חלק מהרופאים, ואני בניהם, שחושבים שרצוי לעשות הפסקה בין טיפולים שבהם משתמשים בתרופות לביוץ ( איקקלומין, גונדוטרופינים )
    2. אין לך ברירה. כדי לקבל התחייבות ל IVF את חייבת במחזור נוסף של גונדוטרופינים.
    3. כמו שאמרתי , אין לך ברירה
    4. בזמן השאיבה לא תרגישי כלום . אח"כ יכולה לכאוב לך הבטן מעט
    5. ההרדמה היא קצרה מאוד וללא צוארך בהחדרת צינור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו