האם זה היה הריון כימי ?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אלוהים איזו טרחנות!

דניאלה
    12/07/2011

מה עובר על הבנות כאן? הוא נותן את חוות דעתו המקצועית. תנסי לקבל את האמת כפי שבידר מוסר לך אותה ואל תהיי קטנונית על בחירת המילים שלו. כשהוא אומר "כלום" הכוונה שלא ניתן להסיק מהנתונים שלך דבר!

איך הצלחת לגרור את שייקספיר לעניין?

דניאלה כ.

(אני לא הדניאלה שהגיבה קודם)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה למר בידר

שירה
    11/07/2011

מה הכונה באיזו זכות אני עונה?
    1. בזכותה של המדינה הדמוקרטית בה אני חיה.
    2. בזכות חופש הביטוי.
    3. מעל הכל, בזכות העובדה שכשאני נתקלת שוב ושוב בבוטות שלך מדי יום כאן אני נוצרת את לשוני, והפעם לא התחשק לי.
    אין לי כל בעיה להתמודד עם האמת ואינני זקוקה שתייפה לי אותה, אבל לא פעם אתה עונה תשובות שלא קשורות כלל לשאלות ששאלו אות וחמור מכך יש מקרים שבאמת נדמה שאתה משתמש במכוון בלשון קצת יותר עוקצנית, רק כי אתה יכול.
    אז באיזו זכות אתה יכול??
    אתה חושב שאם רכשת השכלה של פרופסורה אז מותר לך?
    תתבייש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה היה הריון כימי ?
    טובה
    10/07/2011

שלום פרופסור זיידמן!

מטופלת איי ווי אף
    שאיבה: 16/6
    החזרה: 19/6
    הזרקת חצי אוביטרל לתמיכה: 20/6

בדיקת בטא ראשונה: 29/6 בטא: 19.7 (אחרי 8 ימים "נקיים" מאוביטרל)

בדיקת בטא שנייה :אחרי 4 ימים מבדיקת הבטא הראשונה- 3/7
    בטא:9.4

בדיקת בטא שלישית:כעבור יומיים מבדיקת בטא שנייה - 5/7
    הבטא: 3.4

שאלה:

האם היה הריון כימי, או שאלו שאריות מהאוביטרל?
    (אני מדגישה שהבטא הראשונה נבדקה אחרי 8 ימים "נקיים" מאוביטרל + הזרקתי רק חצי אוביטרל לתמיכה ולא אוביטרל שלם!)

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    האם זה היה הריון כימי ?

הוספת תגובה

• סליחה, בטעות רשמתי פרופסור זיידמן.

טובה
    10/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה היה הריון כימי ? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/07/2011

היה אזשהיא עליה ברמת הורמון ההריון שלא קשורה לאוביטרל ואפשר במידה מסוימת לומר שהיה הריון כימי אבל למה זה משנה כל כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור בידר, זה מעודד

טובה
    10/07/2011

כיוון שזה איי ווי אף רביעי ובפעם הראשונה יש בטא.., אמנם בערכים מאוד מאוד מאוד נמוכים (ויש שיאמרו ערכים זניחים) אבל זה אומר שהיתה "התחלה" של הריון ...

זה לא אמור קצת לעודד...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור בידר, זה מעודד - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/07/2011

זה לא אומר כלום.
    יש לבדוק תוצאות המעבדה ולהבין מה קורה והאם אפשר להשיג מסקנות מכל מה שעברת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלום......

טובה
    10/07/2011

מה זאת אומרת "כלום" ?

האם אין כאן שום חשיבות להשרשה שהיתה...?
    האם הריון כימי לא מבטא שאולי יש יותר סיכויים ?

אני מניחה שיש הבדל בין לעבור איי ווי אף ולקבל בטא: 0
    לבין לקבל בטא: 19.7

איך אפשר לומר על בטא 19.7 : "כלום" ?
    אתה זה שעברת את כל הפיפלים וכאבי תופת לפני כן?
    אתה זה שהזרקת לעצמך הורמונים...?
    אתה זה שהרמת את עצמיך מבטאות שליליות והתרסקות נפשית ופיזית לעבר הסבב איי ווי אף הבא...?

"כלום"
    זה מה שיש לך לומר....?

כשהמלך ליר בתחילת הטרגדיה השיקספירית שאל את כל בנותיו מה הן מרגישות כלפיו, כל בנותיו ,מלבד בתו הצעירה והאהובה, קורדיליה, הרעיפו מילות אהבה צבועות על אביהן ורק קורדיליה היחידה שענתה לו במילה אחת: "NOTHING" =("כלום")
    המלך ליר שאל בתדהמה: NOTHING?
    ובתו השיבה שוב: NOTHING!
    המילה "NOTHING" היתה מוטיב מאוד חזק מתחילת העלילה ועד סופה.., כשבסופה של הטרגדיה מסתבר שהב "NOTHING" של קורדיליה, בתו האהובה של המלך ליר היתה גלומה אהבה ונאמנות רבה והמעשים של קורדיליה לאורך כל העלילה הוכיחו את נאמנותה ואהבתה העמוקה של קורדיליה לאביה, היחידה שעמדה לצידו ,להבדיל מאחיותיה שהתנקרו לאביהן , רצו את כספו ,והתעללו בו! אהבתה ונאמנותה של קורדיליה לאביה , המלך ליר, התחילה מ NOTHING והיתה הכי חזקה מכל בנותיו האחרות שהרעיפו מילות אהבה על אביהן בתחילת הסיפור

אז מסתבר שגם מ "כלום" יכל להתחיל משהו יפה וטהור...

ואליך פרופסור בידר
    הגיע הזמן שתבין שאתה לא המלך ליר...

קורדיליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טובה-קורדיליה

שירה
    11/07/2011

יקירתי,
    קראתי את ההודעה שלך ובכיתי כ"כ.
    בכיתי על כל הימים, השבועות, השנים וחוסר האונים...

אני מסכימה איתך במאת האחוזים, ומכירה היטב את התחושה הנוראית של ה"כלום", של הריקנות, של קטן מ-2 שוב ושוב מדי חודש. והנה, קרה משהו טוב הבטא שלך עלתה.

אני מסכימה עם הרופא שאין להחפז מכאן למסקנות, כלומר שללא בדיקה מעמיקה מה אירע בהפרייה האחרונה שלך, קשה לקבוע בוודאות האם זה היה הריון כימי ומה משמעותו. אבל הדרך שלו להגיד לך את זה היתה, כהרגלו, חדה וישירה. כואבת מדי כנראה.

אני כבר שנתיים בטיפולים וזוכרת היטב את ההריון הכימי הראשון שלי.
    בטא 4, שאמרו לי שלא נחשבת כלום, שהפכה ל-100 ול-200
    אז נכון, היא גם צנחה אח"כ, ואיתה צנחה השמחה. אבל התקווה לא נעלמה לי ואני מאחלת לך שלא תעלם גם במקרה שלך
    .
    עובדה, החודש ביצית שלך הופרתה! עם כל הכבוד לכל הרופאים המכובדים בעולם,
    את אדון לעצמך, לגופך ולהרגשתך ואני ממש שמחה בשמחתך, שבתוך ים הייאוש הפתלתל הזה, את מוצאת נקודת אור חיובית להאחז בה.
    את בטח אדם מיוחד.

מאחלת לך שתקצר לך הדרך
    בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל יקרה

טובה
    11/07/2011

קראתי את תגובתך המרגשת!

יש משפט שהוא מוטיב חזק בחיים שלי ..ואלברט איינשטיין אמר :

"העולם מלא ברוע ורשע ..אך אין רשע גדול יותר מאדם שמתבונן מהצד ברשע וממשיך הלאה..."

תודה לך גל שעצרת!
    תודה לך גל שלא המשכת הלאה.....!
    כי פרופסור בידר ורופאי פוריות גסים כמותו לא יוכלו להתבטא כך כלפי בנות , אם יידעו שנגמרה ה"שתיקה" לנוכח התבטאויותיו הבוטות פה כלפי בנות. ואנשים לא "ממשיכים הלאה"

ואני כשאני קוראת את תגובותיו המרושעות של פרופסור בידר כאן לבנות שעוברות ייסורי גהינום והשפלות "בידריות" למינהן ...ונתקלות באגו הנפוח של רופאים חסרי לב , שמרשים לעצמם להתנהג אלינו בצורה משפילה ומבזה ..פיזית ונפשית ...ומנצלים את העובדה שאנו "תלויות" בהם...ומנצלים את העובדה שאיננו רוצות להתתלונן כיוון שאנו בתוך תהליך פיזי ונפשי קשה מנשא , וכל רצצוננו הוא לחבק תינוק קטן ובריא..., ומה זה מילה אחת מעליבה של של פרופסור בידר מול השאגה הגדולה שבליבנו לילד.. והכמיהה האין סופית ...?!

אז אנחנו שותקות.
    והוא ממשיך בשלו! ומוציא פה את כל האגרסיות שלו על בנות מדהימות שרק רצו לשאול שאלה קטנה על בטא קטנה שהיא "כלום" "כלום" כלום" "כלום"
    וכל אותן נשים מעל גיל 40 שהוא קורא להן עקרות
    איזו חוצפה!
    ולי זה נמאס!!!

כשאני קוראת את תגובותיו המרושעות פה לבנות , איני יכולה כך סתם לעבור לסדר היום...., ולאמר לעצמי : "זה אינטרנט" ..ולהמשיך בדרכי!
    איני יכולה לעשות זאת .., כיוון שאני יודעת שאם אדם כמו בידר מרשה לעצמו להתנהג ולהתבטא כך באתר אינטרנט ...לא חסר להבין איך הוא גם מתבטא למטופלות המסכנות שנופלות תחת ידיו ופיו...

לא יכולה לשתוק!
    מכיוון שאני חושבת שבתור "פרופסור" שמטפל בנושא כל כך רגיש הוא מחוייב להיות אנושי!
    ואנו מחוייבות לא לשתוק לתגובותיו הבוטות!!!!!!!!

תודה לך גל שעצרת!

טובה- קורדיליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' בידר

דניאלה
    11/07/2011

לא צריך לקחת יותר מדי ללב,
    גם אני קבלתי לא פעם תגובות קשות,אך אני יודעת שזו האמת ועלי להתמודד איתה,וזה יותר טוב מאשר ללכת סחור סחור ,אני אישית מעדיפה את האמת הנחרצת בפרצוף,
    אני מעדיפה את תשובותיו החדות והאמיתיות של הפרופסור מאשר תשובות מתחמקות כמו:"תפני לרופא המטפל..." בפורמים אחרים,
    מי שלא יודעת להתמודד עם צורה כזאת של תשובות פשוט תפנה שאלות לרופא אחר,
    אני מעדיפה אותו ותמיד מפנה אליו כי הוא אומר את האמת,
    וגם כבר במשך השנים נפגשתי עם עשרות רופאי נשים חלקם נחמדים יותר וחלקם פחות,אני התרגלתי לכולם,באמת שיש כאלה שאפילו לא מדברים עם המטופלות,מרוב חשיבות עצמית,אז אני מעריכה את זה שהוא מייעץ ולוקחת מאוד ברצינות את תשובותיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/07/2011

תיכף יגידו שאת מושתלת. בכל אופן תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל יקרה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/07/2011

קודם כל נדמה לי שאת קוראת תשובות ששואלות אחרות כדי להתחיל לקשקש.
    לא עניתי לך והיחידה שיכולה להגיב היא זאת שעניתי לה.
    באיזה זכות את קוראת תשובות שלי לאחרת ומגיבה בשטויות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טובה-קורדיליה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/07/2011

לפי דעתי תגובתך מחלישה אתהשואלת.
    את מרמזת לה שהיא יכולה לקפוץ לשמיים מרוב שמחה וגם את לא מבינה מה זה הריון כימי ומה זאת הפריה וממליץ לך לקרוא רק תשובות שמופנות אליך ולא לקרוא כל מיני תשובות של רופאים ולהתחיל לקשקש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלום...... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/07/2011

כאשר אני אומר שזה לא אומר כלום זאת הכוונה באמת ואין פה כל עניין כל כך בעיתי כפי שאת מתארת.
    הערך היחיד הנמוך באמת לא אומר לנו לרופאים שום דבר מעשי ואי אפשר על סמך בדיקת בטא יחידה נמוכה להסיק שום מסקנה במיוחד לגבי העתיד.
    אני לא מבין מדוע תגובתך כה קשה אך באמת שלאף רופא בטא כזה שהופיע אינו מצביע על דבר מה שאוכל לתת לך איזשהוא יעוץ בעקבותיו ולכן גם הדגשתי שיש לעבור על כל דוחות המעבדה ולנסות להבין מדוע אין הצלחה והאם יש איזשהוא כוון.לתגובתיך הצטרפו בשמחה כל מיני קשקשניות שמחפשות בפורום להיצטרף לחגיגה.
    אין שום חשיבות לבטא שהיה גבולי מאוד ואין פה מדובר בהשרשה במלוא מובן המילה.
    עצם העובדה שמיד הבדיקה הפכה לשלילית אינה מרמזת ממש על השרשה כפי שאת מתארת או חושבת.
    כאשר מדובר בהריון כימי או השרשה צריכות להיות לפחות שתי בדיקות חיוביות עוקבות ובערכים גבוהים.למשל 90 ואחר 150 ואחר כך 200 ואז מתחיל לרדת.
    את אומנם מתיחסת לערך החיובי אך אנחנו מתיחסים לזה באופן שונה ממך היות ודרך מחשבתך אינה כמו שלנו.
    ואם ביקשת את עיצת אחד הרופאים פה אז מה שכתבתי אינו מרמז על שום דבר ואין צורך לעשות סיפור מכל דבר.
    אם באמת הייתי יכול לעזור ולומר לך שהתשובה נהדרת וזה מצויין אז הייתי כותב שטויות ובאמת התכוונתי שזה לא עוזר להגיע לשום מסקנה ועל תבני על ההשרשה הזאת תילים וגבעות..
    כל העניין שאליו התכוונתי באמת זה לנסות לעזור והלכתי איתך בכוון שאת צריכה ללכת ולא לההיתפש לדברים שאת לא מבינה כמו שאנחנו מבינם אותם.
    עליך לחפש יחד עם הרופא המטפל מה הבעיה והבדיקה היחידה שציינת לא תעזור לומר דבר מה לגבי העתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלום...... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/07/2011

אין לך מושג מה זה כלום.
    אם תסתכלי במילון אז כלום זה משהוא קטן להבדיל מלא כלום שזה ממש אפס.
    היות והגבת מתוך חוסר הבנה לגבי המילה כלום אז כל מה שכתבת בטל בשישים.
    דרך אגב שמתי לב שגם בשקספיר את לא מבינה.
    ושוב אני מדגיש תסתכלי במילון ובאמת היה פה משהוא קטן שאין לו משמעות מבחינה קלינית ורפואית היות ואי אפשר להסיק מהתוצאות שום מסקנה.
    הבנת ? אז פעם הבאה תשימי לב לפני שאת מפרשת את שקספיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה דוחה בידר

טובה
    11/07/2011

תת רמה של רופא והתבטאויות...
    יבוא יום ואתה תבין שהפרנסה שלך תלויה בנו - הבנות וביחס שלך אלינו ולא ההיפך.
    בנות חכמות לא יעיזו להיות מטופלות של אדם כמוך

האגו שלך עבר את כל גבולות הטעם הטוב!

איכסה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טובה היקרה

שרה
    11/07/2011

את בטח מותשת מהטיפולים וכו' אבל את תתייאשי!
    אנחנו זכינו להריוןם אחרי 6 שנים

וגם אל תטעי בתשובות שאת כותבת
    אם פרופ' בידר היה כותב לך שישי סיכוי ושהבטא היא סימן טוב היית מברכת אותו וחושבת שהוא נפלא. איך התחלת את השאלה הראשונה שלך אליו? בכבוד!
    הוא כנראה מבין במונחי רפואה יותר ממה שאת מבינה
    תקראי את איגרת הרמב"ן בשבילך ולא בשביל אף אחד אחר

ברור שרוצים לשמוע מילה טובה ועידוד אבל לרדת לרמה של תת רמה בתגובות זה חבל גם לך וגם לו.

יש את ה' בעולם מתוקה ועליו יש לסמוך ולהתפלל לשליחים טובים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה אבל...

דניאלה
    11/07/2011

ככה לא מדברים לפרופ' שנתן המון שנים מהחיים שלו כדי ללמוד את נושא הפריון ע"מ לעזור לנו להביא ילדים.
    זה כבר עובר את כל גבול הטעם הטוב.,
    האם כך את מעזה לדבר לרופאים מול פניהם?(מז"א "בידר" ,הוא אחוק שלך מהצבא? )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה דוחה בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/07/2011

לידיעתך הפרנסה שלי לא תלויה בך או בדומות לך ואני גם לא רץ אחרי כסף או ממון, יש לי מספיק.
    לגבי עניין הדחייה אני לא יכול לומר כלום כי לא ראיתי אותך.
    תשלחי תמונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו