גיל קבלת מחזור ושנות פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גיל קבלת מחזור ושנות פוריות
    ציפי
    10/07/2011

קיבלתי מחזור בגיל 17 וחודש (יחסית מאוחר) רציתי לדעת מה המשמעות לכך? ומה ההשלכות לטווח ארוך? האם גיל המעבר אצלי - סיום קבלת המחזור יהיה גם מאוחר יחסית? שמעתי גם שהסיכון לחלות בסרטן השד יורד בגלל שקיבלתי מאוחר, האם שמעתם משהו כזה? ומה שמאד חשוב לי, זה ששמעתי שמגיל 35 איכות הבייציות יורדת ויותר קשה להכנס להריון, האם הגיל הזה אצלי נשאר בתוקף או שבמצב שלי יש לי עוד כמה שנים בהקשר לכך. יש לציין שאני בת 30 רווקה ועדיין אין לי ילדים.

אודה לקבלת כל התשובות, הדבר חשוב לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה בבקשה תענו לי!!!!!

ציפי
    10/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח שיענו לי ולא ידלגו עלי, תודה

ציפי
    11/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל קבלת מחזור ושנות פוריות - תגובה

ד''ר דוד ישי
    11/07/2011

שלום
    אין בהכרח קשר בין גיל הופעת הוסת וגיל הפסקתו. וכך גם לגבי הפוריות. תכנני את דרכך בהתאם לשינויים המקובלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו