מעקב זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים
    אביטל
    10/07/2011

לפני כ-9 חודשים בדיקות הורמונליות - FSH - 21.4, התחלת לקחת DHEA, המחזור לא היה סדיר ואחרי כ-60-70 יום גיליתי שאני בהריון (ביום 50 למחזור לא הייתי בהריון) שלצערי לא התפתח - לפני חודשיים עברתי גרידה. בכל אופן התחלתי החודש במעקב זקיקים החל מהיום ה-10 (עדיין לוקחת DHEA)
    יום 10 - זקיק בגודל 11 ממ
    יום 11 - 12 ממ
    יום 12 - 14 ממ
    יום 13 - 15 ממ
    יום 14 - 10 ממ
    יום 17 - נצפה ציסטה עכורה בגודל 13*15, יכול להיות גופיף צהוב.
    עובי הרירית בכל הימים האלה נעה בן 4.2 ל- 6.5.
    לא ביצעתי בדיקות הורמונליות, אני כרגע לא נמצאת בטיפולים.
    האם היה ביוץ או שזה ציסטה?
    מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים - תגובה

ד''ר דוד ישי
    11/07/2011

שלום
    קשה לדעת. קרוב לודאי שמדובר בביוץ לא תקין של זקיק באיכות נמוכה. לצערי אין הרבה מה לעשות מלבד לקוות שבאחד המחזורים יופיע זקיק באיות טובה שיאפשר הריון. אם את בגיל יחסית מתקדם אפשר להתחיל לשקול שינוי דרסטי וללכת על תרומת ביצית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב זקיקים

אביטל
    11/07/2011

אני בת 38.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב זקיקים - תגובה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    12/07/2011

שלום
    38 זה כבר לא הגיל של שיא הפוריות אבל לנשים בגילך יש בד"כ רזרבה שחלתית גדולה יותר. אני מציע שתבקשי שהרופא יפנה אותך לבדיקה שנקראת AMH - בדיקת דם שנעשית באופן פרטי ונותנת הערכת מצב הרבה יותר מדוייקת על הרזרבה השחלתית. בדיקה כזאת תוכל מאוד לעזור לך להחליט לגבי ההמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו