שאלה על ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה על ביוץ
    חסויה
    11/07/2011

שלום ,
    מקווה מאד לקבל תשובה מהירה כי אני על עצבים
    בד"כ יש לי מחזור סדיר שקיבלתי קבוע בכל 3 לכל חודש .3.6 היה המחזור לפני האחרון שלי וזה ששבוע לפני הוצאתי התקן למניעת הריון "טבעת" . וזה שהמחזור החודשי שלי הוא בכל 28 יום קבוע.
    קיבלתי מחזור אחרון בתאריך 28.6.2011 .לא היבנתי למה המחזור הקדים לי פתאום כך אבל כנראה אולי בגלל הוצאת התקן זה השפיע .וזה אומר שמיום ה 3.6 ועד ה 28.6 הסבב של המחזור שלי ירד מ 28 ל 26 .השתמשתי במחשבון הביוץ שמצאתי בכמה אתרים וכולם מראים שיום הביוץ שלי הוא ב 10.7.2011 חישבתי כך לפי המחזור האחרון ולפי 26 ימים ממחזור למחזור קיימנו יחסי מין באותו יום 10.7 ובעלי נסע לכמה ימים האם קיים הסיכוי לקליטת הריון ?? קראתי שזרע יכול לחיות בתוך הרחם לכמה ימים.האם זה נכון ואם כן עד כמה ימים זרע יכול לשרוד בתוך הרחם?
    קראתי בחלק מהאתרים שביוץ מתרחש אחרי 14 יום מהמחזור האחרון וקראתי באתרים אחרים שביוץ מתרחש ב 14 יום לפני מחזור . איזה משפט הוא הנכון?

אהיה אסירת תודה על קבלת תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על ביוץ - תגובה

ד''ר דוד ישי
    11/07/2011

שלום
    זרע באיכות טובה יכול לשרוד במערכת המין של האישה עד 3 ימים
    הנכון הוא שהביוץ הוא 14 יום לפני הוסת הבא. במחזורים של 28 ימים זה יצא גם 14 יום אחרי הוסת הקודם.
    וסתם הערה.בלתי אפשרי שהוסת יהיה כל 28 ימים ובאותו זמן כל 3 לחודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסויה
    11/07/2011

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

חסויה
    11/07/2011

לפי החישובים שלי יש סיכוי שיהיה הריון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    12/07/2011

שלום
    נראה לי שיש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסויה
    12/07/2011

תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו