מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופ' בידר היקר, אנא קרא זאת.נירית12/07/2011
כן, גם אני קראתי את חילופי הדברים האחרונים שנכתבו. ולא נותר לי אלא להתבייש שהמין הנשי (אפילו אם מדובר בפרומיל) הגיע לרמות כה ירודות המעוררות שאט נפש. נדהמת מחדש כיצד נשים אלו המתבטאות כלפיך בצורה שכזאת - מביטות בפרצופן כל בוקר. מעבר לחוסר כבוד המופגן כלפיך כאדם אשר הקדיש את חייו למקצוע הרפואה בכלל ובתחום אשר נוגע לנו במיוחד - הפריון, מדובר בחוסר כבוד גם באדם שבך. ועל כך, מתבקשת מימך הסליחה על פגיעה בכבודך, אם לא מהנשים עצמן, אז קבל זאת מאיתנו הנשים האחרות, השפויות והרבות פה בפורום.
בהחלט אינה מובנת מאליה (כנראה אחרות חושבות שכן) הנתינה שלך לפורום, הקדשת הזמן הרבה בימי חול, שבתות וחגים. ואתה פה, משיב, מייעץ וגם מצחיק אותנו לעיתים.
לו הייתי במקומך - לא הייתי טורחת להשיב להן. אך, נראה שהנחת את הרגש והקול המקצועי שלך כרופא - המשיך בעשייתו.
אז - פשוט מילה קטנה אליך - תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכימה עם כל מילה
מיכל12/07/2011כל הכבוד לך על המילים החמות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת!!!
רונית12/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לפרופ' בידר ולרופאים שעונים.
יעל12/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לברכות לפרופ' בידר ולרופאים
ולרי13/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הנתינה ועל הזמן
מיואשת13/07/2011שאתם משקיעים, תודה על הכנות והישירות, הקריצה והההומור שכל כך חסר ומעלם לו בתהליך המפרך המייגע ולעיתים קרובות עצוב.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובא לציון גואל
דניאלה13/07/2011זה מה שאני חוזרת ואומרת כל הזמן,
יש אנשים שרק לוקחים ולוקחים,ולא יודעים אף פעם להגיד תודה...
אם לא הרופאים האלו,אני הייתי נשארת ללא ילדים,וצריך להבין שגם רופא הוא בן אדם,בעל אופי מסויים,ולא תמיד אידאלי לטעמנו,אבל אנחנו לא צריכים להתחתן איתו,וגם לא לשאול אותו שאלות ולהתייעץ איתו אם לא רוצים בכך.
חבל שזה צריך לרדת לרמה כזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הזמן שאתם מקדישים!
שרה13/07/2011הרי דבר אינו מובן מאליו
תודה לה' על שליחיו הטובים
ובנות - יוזמה יפה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת,תודה לפרופ' בידר ולרופאים
רינת13/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת
אמא אחת14/07/2011אני אשית בונה על התגובות האמיתיות כאן. אין לי שום צורך ב"מריחות" נחמדות. מעוניינת בתשובה לאקונית, לעניין.
כנראה גם שנים של טיפולים גורמים לך לזרוק את כל הסנטימנטים המיותרים, ולהיות קשוחה ועסקית. פרופ' בידר אמיתי ומקצועי, ותורם מזמנו היקר. הוא לא צריך לנחם אותנו, אלה שמסיבות אישיות שהוא לא אחראי להן, התעוררנו מאוחר ובא לנו ישר 10 ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילה קטנה שמשמעותה גדולה - תודה
מורן14/07/2011כבר אמרתי ואומר שוב.
שום דבר אינו מובן מאליו, במיוחד זה שהרופאים עונים לנו על חשבון הזמן הפנוי שלהם.
צר לי שזה הגיע למצב כזה. וחבל שבנות חושבות שמגיע להן הכל, עם כל הכבוד, כל אחת יכולה או לא לקבל את הדעות וההמלצות של הרופאים.
בזמן האחרון אני בקושי נכנסת רק בגלל זה, כבר לא כיף לקרוא, מה גם שהרופאים כנראה התאכזבו ולא נמצאים כאן כמו שהיו.
חייבת לציין שפרופ' בידר הראה נכונות לעזור ולהמליץ, הוא אף ענה לי על משהו אישי במייל למרות שהוא לא חייב.
מקווה שהמצב יחזור לקדמותו ולא נצטרך להתחנן לתשובות.
תודה לכל הרופאים ואני רואה שהרופאה נטשה אותנו, מקווה שהסיבות טובות ומשמחות ולא בגללנו.
בנות, שיהיה לכולנו בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)